Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μάργκο Κίντερ: Αυτοκτονία ο θάνατος της «Λόις Λέιν» - Μοιραίο κοκτέιλ ναρκωτικών με αλκοόλ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 09 Αυγούστου 2018 11:32 Μάργκο Κίντερ: Αυτοκτονία ο θάνατος της «Λόις Λέιν» - Μοιραίο κοκτέιλ ναρκωτικών με αλκοόλ

Σχεδόν τρεις μήνες μετά τον χαμό της ηθοποιού Μάργκο Κίντερ, γνωστής για τον ρόλο της ως Λόις Λέιν στις ταινίες Superman, γίνεται γνωστό πως ο θάνατός της οφείλεται σε αυτοκτονία.

Η «Λόις Λέιν» των ταινιών Superman Μάργκο Κίντερ πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών και αλκοόλ. Είχε βρεθεί νεκρή στο σπίτι της από φίλο της στις 13 Μαΐου.

Η Μάργκο Κίντερ, που πρωταγωνίστησε στο πλευρό του Κρίστοφερ Ριβ, έδινε μάχη με ψυχικές ασθένειες σε όλη τη διάρκεια της ζωής της. Είχε περάσει τους τελευταίους μήνες της ζωής της περιστοιχισμένη από τοξικομανείς που προσπαθούσε να βοηθήσει.

Ο ιατροδικαστής αναφέρει σε ανακοίνωσή του πως πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών και αλκοόλ, σημειώνοντας πως δεν θα δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες στη δημοσιότητα.

Η κόρη της Μάργκο Κίντερ, Maggie McGuane, είχε δηλώσει ότι η μητέρα της έβαλε τέλος στη ζωή της όταν οι αξιωματούχοι την πήγαν σπίτι της στο Livingston.

«Είναι μεγάλη ανακούφιση που η αλήθεια αποκαλύπτεται. Είναι σημαντικό να είσαι ανοιχτός και ειλικρινής ώστε να μην υπάρχει σύννεφο ντροπής στο να το αντιμετωπίσεις» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

 
 

Μάργκο Κίντερ: Η «Λόις Λέιν» του Superman

Η Μάργκο Κίντερ είχε κερδίσει μεγάλη αναγνωρισιμότητα από τη συμμετοχή της στις ταινίες Superman. Είχε αναπτύξει διπολική διαταραχή εδώ και χρόνια κια ήταν πολύ ανοιχτή με αυτό.

Η κατάσταση χειροτέρεψε μετά από ένα τροχαίο το 1990 που την άφησε με χρέη και καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι για δύο χρόνια.

Μετά από 6 χρόνια έμεινε άστεγη για λίγο. Κατέρρευσε ψυχολογικά και εξαφανίστηκε για τέσσερις μέρες. Είχε βρεθεί στην αυλή σπιτιού και μεταφέρθηκε από τις αρχές σε ιατρικό κέντρο σε μανιακή κατάσταση. Αργότερα μεταφέρθηκε σε ψυχιατρική μονάδα.

Ο συμπρωταγωνιστής της Κρίστοφερ Ριβ πέθανε το 2004 αφού πέρασε τη ζωή του από το 1995 καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι μετά την πτώση του από άλογο.

Πηγή: Dailymail