Dammit, Hydra. Το «Avengers: Age of Ultron» έχει trailer! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 26 Οκτωβρίου 2014 15:55

Τα χρειάστηκε η Marvel! Το teaser trailer του sequel «Avengers: Age of Ultron» ή τους έπιασε όλους στον ύπνο ή κατάφερε να δημιουργήσει έναν… μάλλον τεχνητό ντόρο, με το «viral» ληκάρισμα ολόκληρου του video ιντερνετικά, πριν από την προγραμματισμένη έξοδό του μαζί με το επόμενο επεισόδιο του «Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.».

Περίεργη και ασυνήθιστη η τακτική που ακολούθησε η Marvel χθες τη νύχτα, σε σχέση με το ληκάρισμα του πρώτου teaser από το επερχόμενο «Avengers: Age of Ultron» sequel. Αν και το πλήρες trailer είχε προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Τρίτη μαζί με το καινούργιο επεισόδιο της σειράς «Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.», ολόκληρο το video, σε μια κάποια low-resolution ποιότητα, έκανε την ιντερνετική εμφάνισή του ξαφνιάζοντας τους πάντες. Το πράγμα μετατράπηκε άμεσα σε «viral» μέσω των social δικτύων, φυσικά.

Το αξιοπερίεργο στην υπόθεση, αρχικά, έχει να κάνει με το… πώς λήκαρε ολόκληρο το trailer και όχι ένα αποσπασματικό teaser αυτού; Το ακόμη πιο ασυνήθιστο, όμως, ήταν η τακτική που ακολούθησε η Marvel. Στο παρελθόν, έχουμε δει studios να καταδιώκουν τους uploaders και να σβήνουν από παντού τα videos που διέρρευσαν πριν από την ώρα τους. Στην περίπτωση του συγκεκριμένου teaser, η Marvel απάντησε έτσι μέσω του twitter account της…



Κατόπιν… έβγαλε το επίσημο trailer μέσα από το official channel της στο YouTube σα να μη συνέβη τίποτα! Και, επιπλέον, κοινοποίησε και το πρώτο teaser poster του φιλμ!



Έξυπνη κίνηση ή, όντως, κάτι… πολύ ύποπτο συνέβη στο αρχηγείο της Hydra; Όπως και να ‘χει, οι fans των «Avengers» έχουν, πλέον, την ευκαιρία να απολαμβάνουν ξανά και ξανά το trailer σε υψηλή ανάλυση, το οποίο ήδη πλησιάζει τα 5.000.000 views μόνο από το official channel της Marvel! Πιο σκοτεινό και δραματικό από ότι θα μπορούσε να φανταστεί κανείς, υπόσχεται δράση, μας παρουσιάζει τον Iron Man να φορά την Hulkbuster πανοπλία του και, κυρίως, μας δίνει μια πρώτη γεύση από τους νέους χαρακτήρες των Scarlet Witch και Quicksilver, αφήνοντας για το τέλος την επική εμφάνιση του απειλητικού Ultron, με τη φωνή του Τζέιμς Σπέιντερ. Πατάς κι εσύ play στη video gallery (πάνω δεξιά) και αναφωνείς… #the_humanity!

Το «Avengers: Age of Ultron» έρχεται στους κινηματογράφους τον Απρίλιο του 2015, σε διανομή της εταιρείας Feelgood.

freecinema.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση