Αγνώριστος έγινε ο Μπεν Άφλεκ για να υποδυθεί τον «Μπάτμαν»...

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 04 Οκτωβρίου 2014 18:25 Αγνώριστος έγινε ο Μπεν Άφλεκ για να υποδυθεί τον «Μπάτμαν»...


Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός πήρε σχεδόν 15 κιλά - «Νιώθω σαν να έχω δεσμό με άλλο άντρα», λέει η Τζένιφερ Γκάρνερ - Δεν του χωράνε τα T-shirts...

Ο Μπεν Άφλεκ έχει γίνει αγνώριστος... Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός δεν μπορεί πλέον να κρύψει τους τεράστιους... μυς του, που πλέον δεν χωρούν σε ένα απλό T-shirt.

Ο ίδιος πήρε περισσότερα από 15 κιλά, ενώ το σωματικό του λίπος φτάνει το 8%, για να υποδυθεί τον Μπάτμαν, στη νέα ταινία που αναμένεται να βγει στις μεγάλες αίθουσες με τίτλο: Batman Vs Superman: Dawn Of Justice.



Πλέον ο γνωστός ηθοποιός δεν μπορεί να κρύψει τη... ρωμαλέα διάπλασή του, όπως φαίνεται και σε πρόσφατες φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, όπου περπατά μαζί με τη σύζυγό του Τζένιφερ Γκάρνερ στο Λος Άντζελες.



Ο ίδιος φαίνεται να φορά ένα γκρι T-shirt ενώ όπως φυσά ο αέρας, το φανελάκι έχει κολλήσει πάνω του, με αποτέλεσμα να διαγράφονται οι καλοσχηματισμένοι κοιλιακοί του σε... κουτάκια. Συν τοις άλλοις, δεν μπορεί να... κλείσει τα χέρια του, από τον όγκο των μυών στα μπράτσα και τα χέρια του.



Το αστέρι του Χόλιγουντ φορούσε ένα T-shirt με το αγαπημένο τουTiger Stadium, skinny blue jeans και πάνινα μποτάκια τύπου All Star. Η Γκάρνερ στα 42 της σε εξαιρετική φόρμα, τον ακολουθούσε κατά πόδας.



Ωστόσο, η σύζυγός του δεν φαίνεται ιδιαίτερα... χαρούμενη με το αποτέλεσμα, αφού δήλωσε σε εκπομπή πως «Νιώθω σαν να έχω δεσμό με άλλο άντρα». Μήπως ένιωσε ένα τσίμπημα ζήλιας;

Πάντως, ένα είναι σίγουρο: Το αποτέλεσμα που θα δούμε στις μεγάλες οθόνες, όσον αφορά στη σωματική διάπλαση του Μπεν Άφλεκ, είναι πέρα για πέρα αληθινό...



Εν τω μεταξύ, η ηθοποιός -που έχει τρία παιδιά τη Violet, οκτώ ετών, τη Seraphnia, πέντε, και τον Σαμουήλ, δύο ετών- αστειεύτηκε για το ότι δεν προσκλήθηκε στο γάμο του George Clooney.





protothema.gr


Προσαρμοσμένη αναζήτηση