Το φινάλε του «The Hobbit» αποκαλύπτει τα πρώτα πλάνα του

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 29 Ιουλίου 2014 10:53 Το φινάλε του «The Hobbit» αποκαλύπτει τα πρώτα πλάνα του

Και υπόσχεται επικές μάχες και μεγάλα διλήμματα

Το πρώτο τίζερ του τελευταίου μέρους της επικής τριλογίας του Πίτερ Τζάκσον «The Hobbit» έφτασε ζεστό από το Comic Con για να μας θυμίσει ότι ο Μπίλμπο Μπάγκινς έχει αφήσει κάποιες εκκρεμότητες πριν μας πει το οριστικό αντίο τα Χριστούγεννα.

Μαζί και μια εντιπωσιακή αφίσα με επίκεντρο τον Σμογκ σε δράση, που θα ζήλευαν και οι δράκοι της Ντενέρις του «Game of Thrones».

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη της ταινίας, το «The Hobbit: Η Μάχη των Πέντε Στρατιών» φέρνει σε ένα επικό τέλος τις περιπέτειες του Μπίλμπο, του Θόριν και της παρέας των Νάνων. Έχοντας ανακτήσει την πατρίδα τους από τον Δράκο Σμογκ, η ομάδα έχει άθελά της εξαπολύσει μια θανατηφόρο δύναμη στον κόσμο.



Εξοργισμένος,ο Σμογκ εξαπολύει βροχές από λάβα στους ανυπεράσπιστους άνδρες, γυναίκες και παιδιά πόλης της Λίμνης, ενώ ο Θόριν, παθιασμένος με τον νεοαποκτηθέντα θησαυρό του, θυσιάζει τη φιλία και την τιμή, με τον Μπίλμπο να προσπαθεί απεγνωσμένα να τον συνετίσει, βαδίζοντας σε μια απελπισμένη, όσο κι επικίνδυνη επιλογή.

Και δεν είναι μόνο αυτές οι απειλές. Χωρίς κανένας, εκτός από το Μάγο Γκάνταλφ, να το έχει προβλέψει, ο μεγάλος εχθρός Σόρον εκστρατεύει με τις λεγεώνες των Ορκ σε μια καλυμμένη επίθεση στο Μοναχικό Βουνό. Καθώς το σκοτάδι συγκλίνει στην κλιμάκωση των συγκρούσεων τους, οι φυλές των Νάνων, των Ξωτικών και των Ανθρώπων πρέπει να αποφασίσουν αν θα ενωθούν ή θα αφεθούν στην καταστροφή.

Ο Μπίλμπο βρίσκει τον εαυτό του να παλεύει για τη ζωή του και τη ζωή των φίλων του στην επική μάχη των πέντε στρατών, ενώ μέλλον της Μέσης Γης κρέμεται από μια λεπτή κλωστή.

Δείτε τα πρώτα αυτά πλάνα από την ταινία στο τίζερ που ακολουθεί:



e-go
.gr/cinemag


Προσαρμοσμένη αναζήτηση