Ο δουλέμπορος έσφαξε τις γυναίκες επειδή δεν τον πλήρωσαν;

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2018 10:06 Ο δουλέμπορος έσφαξε τις γυναίκες επειδή δεν τον πλήρωσαν;

Τα σενάρια πίσω από τις τρεις δολοφονημένες γυναίκες στον Εβρο - Οι γυναίκες έφεραν βαθύ τραύμα στο λαιμό και βρίσκονταν μέσα σε λίμνη αίματος.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, πιθανότατα πρόκειται για μητέρα περίπου 35 χρόνων και τις δυο κόρες της, η μία περίπου 18 χρόνων κσι η άλλη 15 ετών. Πάντως οι Αρχές περιμένουν το τεστ DNA που θα γίνει και θα δείξει την ηλικία τους.

Η κάθε μία από τις γυναίκες ήταν δεμένη, ενώ και οι τρεις είχαν βαθύ τραύμα στο λαιμό. Στο σημείο εντοπίστηκαν δύο μαχαίρια, το ένα σύμφωνα με πληροφορίες στρατιωτικού τύπου.

Το αποτρόπαιο θέαμα αντίκρισε πρώτος αγρότης, ο οποίος πήγε στο χωράφι του για να εκτελέσει εργασίες. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, τα τρία πτώματα βρίσκονταν στην περιοχή περισσότερες από τρεις ημέρες.

Τα θύματα πιθανώς να είχαν καταγωγή από τη βόρεια Αφρική ή από την Ασία.

Τα σενάρια ως προς τους δράστες διαφέρουν.

Η μία περίπτωση είναι να είναι διακινητές που επέστρεψαν στην Τουρκία.

Το άλλο σενάριο που εξετάζεται είναι να πρόκειται για κάποιον ή κάποιους οι οποίοι κυκλοφορούν ελεύθεροι στην περιοχή του Έβρου. Δεν αποκλείεται τίποτα, με δεδομένη την αγριότητα του εγκλήματος.

Ωστόσο, το πιο πιθανότερο σενάριο που εξετάζουν οι αρχές, είναι ότι οι γυναίκες ήθελαν να περάσουν παράνομα από την Τουρκία στην Ελλάδα και κατά τη διαδρομή τους στον Εβρο και δολοφονήθηκαν από δουλέμπορους για «παραδειγματισμό» επειδή δεν πλήρωσαν τα χρήματα της μεταφοράς.

Οι σοροί των τριών γυναικών μεταφέρθηκαν για νεκροψία-νεκροτομή από τον ιατριδικαστή Παύλο Παυλίδη στην Αλεξανδρούπολη, η οποία θα γίνει το αργότερο την Παρασκευή.

Πηγή: evrosnews.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση