Μετά τη… γυναίκα Thor, ο… Αφροαμερικανός Captain America (photo)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 17 Ιουλίου 2014 13:36 Μετά τη… γυναίκα Thor, ο… Αφροαμερικανός Captain America (photo)

Η Marvel έχει στα σκαριά τον επόμενο Captain America που θα είναι έγχρωμος, αντικαθιστώντας τον Steve Rogers με τον Sam Wilson, γνωστό ως Falcon.

Η ανακοίνωση, που έγινε στο The Colbert Report χτες το βράδυ, έρχεται λίγο μετά την αποκάλυψη ότι ο Thor θα είναι γυναίκα. Προφανώς και η Marvel έχει στόχο μεγαλύτερη ποικιλία στους κύριους χαρακτήρες της γι΄ αυτό και προχωράει σ’ αυτές τις σαρωτικές αλλαγές.



Οι φαν των κόμικ έχουν εδώ και καιρό ακούσει αυτές τις φήμες και απ’ ότι φαίνεται η ασπίδα θα περάσει στα χέρια του Wilson από τον ερχόμενο Οκτώβρη. Η στολή αναμένεται να περιλαμβάνει στοιχεία και από το κλασικό στυλ του Captain America και από την εμφάνιση του Falcon.

Η Marvel έχει στα σκαριά και άλλες αλλαγές για τους Αvengers με τον Tony Stark να αποκτά νέα εμφάνιση και να μετακομίζει στο San Francisco με νέο όνομα ‘Superior Iron Man’.

Οι αλλαγές αυτές προς το παρόν αφορούν τα έντυπα της Marvel. Το αν θα τις δούμε και στις κινηματογραφικές ή τηλεοπτικές μεταφορές μένει να το ανακαλύψουμε.

ysterografa.gr



Προσαρμοσμένη αναζήτηση