Κέβιν Σπέισι και Τζένιφερ Άνιστον λένε ένα «γεια» στο τίζερ του «Αφεντικά για Σκότωμα 2»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 02 Ιουλίου 2014 14:45 Κέβιν Σπέισι και Τζένιφερ Άνιστον λένε ένα «γεια» στο τίζερ του «Αφεντικά για Σκότωμα 2»

Κρίστοφ Βαλτς και Κρις Πάιν θα είναι οι νέοι στόχοι της τριάδας. Γιατί και το ελεύθερο επάγγελμα έχει το ρίσκο του.

To πρώτο τίζερ του «Αφεντικά για Σκότωμα 2» είναι στις οθόνες μας, αλλά μάλλον θα χρειαστεί να περιμένουμε το ολοκληρωμένο τρέιλερ για να δούμε τους καινούργιους χαρακτήρες, Κρίστοφ Βαλτς και Κρις Πάιν, σε δράση.

Προς το παρόν αυτά τα πρώτα πλάνα μας γυρίζουν στα παλιά απαίσια αφεντικά, Κέβιν Σπέισι και Τζένιφερ Άνιστον, αλλά και το «σύμβουλο» των τριών πρωταγωνιστών -Μπέιτμαν, Ντέι και Σουντέικις- στις επικίνδυνες αποστολές, Τζέιμι Φοξ.

Το σίκουελ που αυτήν τη φορά σκηνοθετεί ο Σον Άντερς βρίσκει τους τρεις πρώην καταπιεσμένους υπαλλήλους να στήνουν τη δική τους επιχείρηση. Όταν όμως αισθάνονται εξαπατημένοι από έναν απατεώνα επενδυτή (Βαλτς) ξέρουν πλέον πώς να αντιμετωπίσουν την κατάσταση και οργανώνουν την απαγωγή του ίδιου και του γιου του (Πάιν).

Περιμένουμε περισσότερα από το επόμενο τρέιλερ αυτού του επιτυχημένου buddy movie που θα δώσει την ευκαιρία στον Κρίστοφ Βαλτς να επιδείξει για άλλη μια φορά το ταλέντο του σε ρόλο «εκκεντρικού τρελάρα», αν θεωρήσουμε ότι ο Ταραντίνο δεν τον έχει ήδη αναδείξει σε σταρ των ρόλων του είδους.

Ελπίζουμε ότι κι ο Κρις Πάιν θα δοκιμάσει να τσαλακώσει την εικόνα του όπως ο Κόλιν Φάρελ στο πρώτο μέρος της ξεκαρδιστικής αυτής κωμωδίας.



e-go.gr/cinemag

Προσαρμοσμένη αναζήτηση