Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Όχι μία, όχι δύο, αλλά επτά νέες μεταφορές κόμικ της DC απειλούν την κινηματογραφική πρωτοκαθεδρία της Μάρβελ!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 16 Ιουνίου 2014 10:50 Όχι μία, όχι δύο, αλλά επτά νέες μεταφορές κόμικ της DC απειλούν την κινηματογραφική πρωτοκαθεδρία της Μάρβελ!
Όχι μία, όχι δύο, αλλά επτά νέες μεταφορές κόμικ της DC απειλούν την κινηματογραφική πρωτοκαθεδρία της Μάρβελ!

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της Νίκι Φίνκε η Γουόρνερ περνάει στην αντεπίθεση με ένα κύμα υπερπαραγωγών ανάμεσα στο 2016 και το 2018

Το στούντιο της Γουόρνερ ετοιμάζεται να ανακοινώσει επίσημα ένα υπερφιλόδοξο προγραμματισμό κυκλοφορίας για νέες υπερπαραγωγές βασισμένες σε κόμικ της DC στο προσεχές Comic Con του Σαν Ντιέγκο, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της γνωστής μπλόγκερ και πρώην δημοσιογράφου του Deadline, Νίκι Φίνκε, που ανήρτησε στην προσωπική της ιστοσελίδα.

Το στούντιο σχεδιάζει εδώ και καιρό το success story που θα απαντήσει στις «προκλήσεις» του αντιπάλου δέους των DC Comics, που ακούει στο όνομα Μάρβελ. Η Φίνκε αναφέρει ότι η Γουόρνερ έχει στα σκαριά μια σειρά από επτά φιλμ, συμπεριλαμβανομένων και αυτών της Wonder Woman και του Justice League, που θα κυκλοφορήσουν ανάμεσα στο 2016 και το 2018.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το «κύμα» κόμικ υπερπαραγωγών του στούντιο ξεκινάει με το γνωστό «Batman vs Superman: Dawn of Justice» που θα σημάνει το Μάιο του 2016 την «αυγή» της αναγέννησης της DC.

Θα ακολουθήσουν δύο ταινίες βασισμένες στους χαρακτήρες Σαζάμ και Σάντμαν τον Ιούλιο και τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους, ενώ τον Μάιο του "17 θα κάνει την εμφάνισή του το ensemble της Justice League, της ομάδας που θα περιλαμβάνει και τους σταρ-υπερήρωες Μπάτμαν, Σούπερμαν και Wonder Woman, προορισμένης να αναμετρηθεί στις προτιμήσεις του κοινού με τους μπλοκμπαστερικούς «Εκδικητές» της Μάρβελ.

Η φημολογούμενη ταινία της Wonder Woman μπαίνει στο πρόγραμα για τον Ιούλιο της ίδιας χρονιάς, ενώ η συνέχεια, σύμφωνα πάντα με τον κατάλογο που καταρτίζει η Φίνκε, ανήκει σε μια ταινία, όπου ο Flash ο Πράσινος Φανός θα μοιραστούν τις σκηνές κάπου κοντά στα Χριστογεννα του 2017, ενώ η σειρά κλείνει με τον δεύτερο «’νθρωπο από Ατσάλι» που θα προσγειωθεί στις αίθουσες το Μάιο πια του 2018.

Η πηγή της Φίνκε υποστηρίζει ότι η καθυστέρηση που σημειώθηκε στο «Batman vs Superman» οφειλόταν στην προσπάθεια του στούντιο να εξασφαλίσει ηθοποιούς πρόθυμους να υπογράψουν υπερ-συμβόλαια, όπου θα δεσμεύονται για περισσότερες της μίας ταινίες.

«Όπως στους μαρβελικούς Εκδικητές θα υπάρχουν cameo εμφανίσεις νέων χαρακτήρων που θα προετοιμάζουν το κοινό για τις ταινίες που θα ακολουθήσουν» λέει η πηγή της είδησης.

«Αυτές οι μικρές εμφανίσεις περιλαμβάνουν χαρακτήρες όπως ο Cyborg κι ο Flash, ενώ και ο Green Lantern (όχι από τον Ράιαν Ρέινολντς πάντως) θα συστηθεί ξανά στο κοινό, όπως και o Αquaman στην ομαδική ταινία της Justice League. Το πρόβλημα της Γουόρνερ ήταν ότι ήδη όταν κυκλοφορούσαν οι φήμες για επόμενες ταινίες, το στούντιο βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με τους ηθοποιούς και δεν ήταν έτοιμο για ανακοινώσεις, μην έχοντας διασφαλίσει αρκετά ονόματα στο άρμα της DC».

Aναμένοντας τις επίσημες ανακοινώσεις να σημειωθεί πάντως ότι το δίδυμο Γουόρνερ –DC που μοιάζει κυνηγάει την «πρωτοπόρο» Μάρβελ, μπορεί να προλάβει να ανακοινώσει νωρίτερα από την αντίπαλο εταιρεία την πρώτη κόμικ μεταφορά με κεντρικό χαρακτήρα μια γυναίκα-υπερηρωίδα, με την επικύρωση του spin-off της «Wonder Woman».

 
e-go.gr/cinemag