Ο Κουέντιν Ταραντίνο δεν μπορεί να αντισταθεί στους «Ηateful Eight»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 28 Μαΐου 2014 17:47 Ο Κουέντιν Ταραντίνο δεν μπορεί να αντισταθεί στους «Ηateful Eight»


Ρεπορτάζ αναφέρουν ότι η πολύπαθη, «ματαιωμένη» ταινία του τελικά ετοιμάζεται για γυρίσματα

Τελικά ο Κουέντιν Ταραντίνο έκανε τη φασαρία του, τις μηνύσεις του και τις σκληρές δηλώσεις του κατά παντός υπευθύνου για τη διαρροή του σεναρίου του «Ηateful Eight», αλλά τελικά έδωσε … τόπο στην οργή κι επιβεβαίωσε τις φήμες που ήθελαν την ταινία να μην έχει ακόμα μπει οριστικά στη λίστα των σχεδίων που παρέμειναν στα χαρτιά.

Το σενάριο, που παρουσιάστηκε τον περασμένο μήνα στο Λος Άντζελες υπό μορφή θεατρικού αναλόγιου θα ξεκινήσει σύμφωνα με δημοσιεύματα τα γυρίζεται τον ερχόμενο Νοέμβριο με το ίδιο ακριβώς καστ που ο δημιουργός του επέλεξε και για τη σκηνική ανάγνωση: Σάμιουελ Τζάκσον, Κερτ Ράσελ, Τιμ Ροθ, Μπρους Ντερν, Μάικλ Μάντσεν, Άμπερ Τάμπλιν, Γουόλτον Γκόγκινς, Τζέιμς Παρκς, Ντενί Μενοσέ, Ντάνα Γκουριέ, Ζόι Μπελ και Τζέιμς Ρέμαρ.

Ήδη ο Ταραντίνο είχε αφήσει να εννοηθεί από τη συνέντευξη που έδωσε στις Κάννες, ότι έχει αφήσει πίσω του τη δυσάρεστη ιστορία της διαρροής και δεν αισθάνεται το ίδιο αναστατωμένος με την περίοδο που συνέβη το περιστατικό.

Κι αφού αναστάτωσε τον Τύπο με μηνύσεις και δηλώσεις εκνευρισμού κατά των ηθοποιών που πρόδωσαν την εμπιστοσύνη του, των ατζέντηδων που κυκλοφόρησαν το σενάριο σε όλο το Χόλιγουντ και της εταιρείας Gawker Media που ανήρτησε όλο το πρωτότυπο υλικό στο διαδίκτυο, τελικά φαίνεται ότι άλλαξε γνώμη, βλέποντας ίσως και το αμείωτο ενδιαφέρον του κόσμου για το πρότζεκτ.

Σύμφωνα με τη βασική πλοκή, μια χιονοθύελλα εξαναγκάζει την άμαξα μιας παρέας κυνηγών κεφαλών να διακόψει το ταξίδι της και να αναζητήσει καταφύγιο σε ένα σαλούν, όπου εγκλωβισμένοι μαζί με διάφορους αλλόκοτους χαρακτήρες που συναντούν εκεί, περιμένουν τον καιρό να χαμογελάσει. Στο μεταξύ, αυτό το διάστημα θα είναι αρκετό για να ξεκαθαρίσουν λογαριασμοί. Πάντως μέχρι να πανηγυρίσουμε, θα περιμένουμε να επιβεβαιώσει ο ίδιος την είδηση.

e-go.gr/cinemag


Προσαρμοσμένη αναζήτηση