Το Lion King επιστρέφει και το πρώτο teaser του το είδαν 9 εκατομμύρια άνθρωποι σε μια μέρα (vid)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2018 15:05 Το Lion King επιστρέφει και το πρώτο teaser του το είδαν 9 εκατομμύρια άνθρωποι σε μια μέρα (vid)

Το Lion King έρχεται στις αίθουσες κι εσύ θα το λατρέψεις βλέποντας το trailer.

Μόλις μία εβδομάδα πέρασε από τότε που κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ του “Dumbo” και η Disney συνεχίζει τις εκπλήξεις της: Το βράδυ της Πέμπτης 22 Νοεμβρίου δημοσιεύτηκε στο επίσημο κανάλι της Disney το πρώτο teaser τρέιλερ για τη νέα και σύγχρονη live action εκδοχή της κλασικής ταινίας του 1994 “Lion King” και ήδη έχει συγκεντρώσει 9 εκατομμύρια προβολές.

Το νέο καστ αποτελείται από δυνατά χαρτιά του Hollywood, με τους πρωταγωνιστικούς ρόλους να καταλαμβάνουν οι:

Donald Glover (ή αλλιώς Childish Gambino) στον ρόλο του Simba, Chiwetel Ejiofor (κάτοχος Όσκαρ Α’ Ανδρικού ρόλου για το «12 Χρόνια Σκλάβος») στον ρόλο του Scar, James Earl Jones ξανά στον αξεπέραστο ρόλο του Mufasa, και η Beyonce στον ρόλο της Nala.

Το κύμα της νοσταλγίας συνεχίζεται λοιπόν με το Lion King να κυκλοφορεί στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 19 Ιουλίου του 2019.

Μέχρι τότε, οι απανταχού φανατικοί και μη της Disney θα έχουν παρακολουθήσει το επίσημο τρέιλερ που αναμένεται να κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό.

Pagenews.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση