Το πρώτο trailer της νέας ταινίας του Ταραντίνο με Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Μπραντ Πιτ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2019 18:50 Το πρώτο trailer της νέας ταινίας του Ταραντίνο με Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Μπραντ Πιτ

Η ταινία με ένα υπέρλαμπρο καστ ζωντανεύει την περίφημη υπόθεση Τσαρλς Μάνσον που συντάραξε τον πλανήτη τη δεκαετία του ’60.

Είναι, κατά σειρά, η ένατη ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο. Είναι μια ταινία με πρωταγωνιστές τον Λεονάρντο ΝτιΚάπριο και τον Μπραντ Πιτ κι η τελευταία δουλειά του προσφάτως αποθανόντα Λουκ Πέρι. Στο μαστ συναντά κανείς κι άλλα λαμπερά ονόματα όπως: Αλ Πατσίνο, Τιμ Ροθ, Ντέιμιεν Λούις, Κερτ Ράσελ, Μάικλ Μάντσεν, Ντακότα Φάνινγκ, Λένα Ντάναμ, Τζέιμς Μάρσντεν, Σκουτ ΜακΝέρι.

Ο λόγος για το πολυαναμενόμενο Once Upon A Time in Hollywood, το trailer του οποίου μόλις κυκλοφόρησε.

Πρόκειται για μια ταινία που θα αναβιώσει την περίφημη υπόθεση Τσαρλς Μάνσον που συντάραξε τον πλανήτη τη δεκαετία του ’60.

Η Σάρον Τέιτ, μαζί με άλλους τέσσερις ανθρώπους, θα δολοφονηθούν από μέλη των ακόλουθων του υπό τις οδηγίες του προφανώς. Ο μόνος που δεν δολοφονήθηκε ήταν ο Ρόμαν Πολάνσκι. Κι αυτό γιγάντωσε έναν άλλο μύθο που φτάνει ως τις μέρες μας.

Ήταν 8 Αυγούστου του 1969. Όπως Αύγουστο, στις 22, θα βγει στις ελληνικές αίθουσες από την Feelgood και το Once Upon A Time in Hollywood.

 

 

thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση