Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Bond, James Bond: το καστ της 25ης ταινίας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 25 Απριλίου 2019 11:18 Bond, James Bond: το καστ της 25ης ταινίας

Το καστ και ο τίτλος της επόμενης ταινίας του διάσημου μυστικού πράκτορα Τζέιμς Μποντ θα αποκαλυφθούν αύριο Πέμπτη, κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης που θα αναμεταδοθεί ζωντανά στο διαδίκτυο, μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο σήμερα επικαλούμενο την εταιρεία Universal.

Οι ανακοινώσεις θα γίνουν «σε απευθείας σύνδεση από έναν εικονικό προορισμό του saga 007» και θα μπορεί κανείς να τις παρακολουθήσει στο διαδίκτυο από τις 15.10 ώρα Ελλάδας.

Οι θαυμαστές καλούνται να θέσουν τα ερωτήματά τους για την 25η ταινία με τις περιπέτειες του Βρετανού κατασκόπου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χρησιμοποιώντας το hashtag #BOND25. Τα ερωτήματα θα απαντηθούν από τους συντελεστές της ταινίας, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου.

Ο Ντάνιελ Κρεγκ, 51 ετών, θα φορέσει για 5η φορά το κοστούμι του διάσημου κατασκόπου, αν και είχε ανακοινώσει το 2017 ότι αυτή θα ήταν η τελευταία φορά.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Daily Mail, μεταξύ των πρωταγωνιστών θα βρίσκεται η Γαλλίδα Λέα Σεϊντού, που είχε υποδυθεί τη Μαντλέν Σουάν στο Spectre, όπως και οι Βρετανοί Μπεν Γουίσοου, που επιστρέφει στον ρόλο του Q και Ρέιφ Φάινς στον ρόλο του Μ.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ