Η Marvel ανακοίνωσε την τέταρτη φάση του Marvel Cinematic Universe

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 21 Ιουλίου 2019 12:42 Η Marvel ανακοίνωσε την τέταρτη φάση του Marvel Cinematic Universe

Οπως παρουσιάστηκε στο πάνελ της Marvel Studios στο Comic Con του Σαν Ντιέγκο.

Χτες πραγματοποιήθηκε στο Comic Con του Σαν Ντιέγκο το πάνελ της Marvel Studios η οποία, αφού έκανε το γύρο του θριάμβου με τη ανακοίνωση πως οι «Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη» ξεπέρασαν το «Avatar» του Τζέιμς Κάμερον στο παγκόσμιο box office αλλά και για τα 10 συν χρόνια των αρκετά επιτυχημένων τριών πρώτων φάσεων της, ανακοίνωσε, μέσω του Κέβιν Φάιγκι, τα επόμενα 10 πρότζεκτ της στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση.

Την αρχή της Τέταρτης Φάσης του MCU θα κάνει η ταινία «Black Widow» στην οποία πρωταγωνιστεί η Σκάρλετ Γιοχάνσον και μαζί της οι Ρέιτσελ Βάις, Ντέιβιντ Χάρμπορ και Φλόρενς Πουχ, σε σκηνοθεσία της Κέιτ Σόρτλαντ και θα κάνει την πρεμιέρα της την 1 Μαΐου 2020.

 

 

Σειρά έχουν οι «The Eternals» με μεγάλα ονόματα όπως η Αντζελίνα Τζολί, ο Ρίτσαρντ Μάντεν, ο Κουμάιλ Ναντζιάνι, η Σάλμα Χάγιεκ και ο Μπράιαν Ταϊρί Χένρι ενώ θα έχει και την πρώτη κουφή ηθοποιό στο MCU, την Λόρεν Ρίντλοφ, η οποίο θα παίξει ένα κουφό χαρακτήρα. Η ταινία αναμένεται στις αίθουσες στις 6 Νοεμβρίου 2020.

 

 

eternals 607

Το καστ της ταινίας «The Eternals».

Η σειρά του Disney+ «The Falcon and the Winter Soldier», με τους Αντονι Μακί και Σεμπάστιαν Σταν θα κάνει την πρεμιέρα της το φθινόπωρο του 2020. Μαζί τους επιστρέφει και ο Ντάνιελ Μπρουλ στον ρόλο του Βαρόνου Ζίμο.

 

 

Ο πρώτος Ασιάτης υπερήρωας έρχεται στο MCU με την ταινία «Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings» με πρωταγωνιστή τον Σιμού Λιού και σκηνοθέτη τον Ντέστιν Ντάνιελ Κρέτον του «Short Term 12» και θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 12 Νοεμβρίου 2021.

 

 

Οι Ελίζαμπεθ Ολσεν και Πολ Μπέτανι πρωταγωνιστούν στη σειρά του Disney+ «WandaVision» η οποία θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2021 και θα εξελίσσεται μετά τα γεγονότα των «Εκδικητών: Η Τελευταία Πράξη», με την Captain Marvel να παίζει σημαντικό ρόλο στην ιστορία της σειράς.

 

 

Ο Τομ Χίντελστον επιστρέφει στον ρόλο του «Loki» με την σειρά να κάνει πρεμιέρα την άνοιξη του 2021 στο Disney+ και θα ακολουθούμε την ιστορία του χαρακτήρα από την στιγμή που έκλεψε το Τεσσαράκτιο το 2012 και μετά.

 

 

H επιστροφή του Doctor Strange στο MCU, με τίτλο «Doctor Strange in the Multiverse of Madness», χαρακτηρίστηκε από την Φαίγκι ως η πρώτη «τρομαχτική» ταινία της Marvel. O Σκοτ Ντέρικσον επιστρέφει στην σκηνοθεσία και, φυσικά, μαζί του και ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς στον ρόλο. Η ταινία αναμένεται στις αίθουσες στις 7 Μαΐου 2021.

 

 

Μια σειρά κινουμένων σχεδίων με τίτλο «What If?» έρχεται στο Disney+ το καλοκαίρι του 2021 με πάνω από 25 ηθοποιούς που έχουν παίξει σε ταινίες της Marvel να δανείζουν τις φωνές τους στους χαρακτήρες τους σε διασκεδαστικά εναλλακτικά γεγονότα στο MCU, με τον Τζέφρι Ράιτ στον ρόλο του Watcher.

 

 

O Τζέρεμι Ρένερ επιστρέφει ως «Hawkeye» στην σειρά του Disney+ που θα κάνει πρεμιέρα τον φθινόπωρο του 2021.

 

 

Ο Θορ επιστρέφει και μαζί του έρχεται και η Νάταλι Πόρτμαν στον ρόλο μιας θηλυκής Θορ, στην ταινία «Thor: Love and Thunder».  Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 5 Νοεμβρίου 2021.

 

 

Όπως γράσει το Flix.gr, λίγο πριν τελειώσει το πανελ ο Φάιγκι ανακοίνωσε πως έρχονται και τα «Black Panther 2», «Captain Marvel 2», «Guardians of the Galaxy 3», και η νέα ταινία «Fantastic Four» αλλά, και αυτό προκάλεσε έκπληξη, ανέφερε μεταλλαγμένους το οποίο αρκετοί ερμήνευσαν πως οι X-Men ίσως κάνουν την εμφάνισή τους στο MCU. Τελειώνοντας ο Φάιγκι έφερε στην σκηνή τον Μαρχεσάλα Αλι ανακοινώνοντας το reboot του «Blade».

 

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση