Με το νέο τρέιλερ του «Joker» ο Χοακίν Φίνιξ παίρνει από τώρα το Όσκαρ (vid)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2019 22:26 Με το νέο τρέιλερ του «Joker» ο Χοακίν Φίνιξ παίρνει από τώρα το Όσκαρ (vid)

Δεν είναι ηθοποιός, είναι δύναμη της Φύσης.

Ο κόσμος γύρω του καταρρέει και αυτός γελάει ανεξέλεγκτα. Ο Τζόκερ του Χοακίν Φίνιξ δεν έχει καμία σχέση με κόμικς και υπερήρωες, και το νέο τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε για το «Joker» το αποδεικνύει περίτρανα. Ο Άρθουρ Φλεκ προσπαθεί να δουλέψει ως κλόουν την ημέρα και ως stand-up κωμικός τη νύχτα, αλλά δεν τα καταφέρνει σε κανένα από τα δύο. Μέχρι που στρέφεται στο έγκλημα...

Η ταινία του Τοντ Φίλιπς που θα κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 3 Οκτωβρίου μοιάζει να έχει έντονες επιρροές από δύο ταινίες του Μάρτιν Σκορσέζε, τον «Ταξιτζή» και τον «Βασιλιά της Κωμωδίας» – κάτι που ενισχύει και η εμφάνιση του Ρόμπερτ Ντε Νίρο σε ρόλο κωμικού που βοηθάει στον... εκτροχιασμό του Φλεκ και τη γέννηση του Τζόκερ.

Θυμηθείτε και το προηγούμενο τρέιλερ, που κινούνταν σε παρόμοιο κλίμα. Και κάποιος να δώσει από τώρα το Όσκαρ στον Χοακίν Φίνιξ – καλός και ο ΝτιΚάπριο στο «Κάποτε... στο Χόλιγουντ» αλλά εδώ έχουμε να κάνουμε με... δύναμη της Φύσης.

πηγή: reader.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση