Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βόμβα μεγατόνων από τη Marvel - Δημοσιεύτηκε το πλάνο του Phase 3 με "Civil War", "Black Panther", "Captain Marvel", "Thor 3" και δύο "Avengers"

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 29 Οκτωβρίου 2014 11:01

Λίγες μέρες μετά την κυριολεκτική έφοδο του πρώτου teaser του «Avengers: Age of Ultron» στο διαδίκτυο, η Marvel ταρακουνάει και πάλι το σύμπαν των κομιξάδων με τα νέα σχέδια για την Phase 3 των κινηματογραφικών της παραγωγών. Λογικό είναι να… παρτάρουν σύσσωμοι οι «Εκδικητές» στην extended μορφή του teaser, λοιπόν, αφού η δεύτερη συνέχεια του franchise πρόκειται να κάνει… διπλό χτύπημα!

Την πάλεψαν με το Loki, από το πρώτο teaser του sequel φαίνεται πως ο Ultron θα τους ταλαιπωρήσει δραματικά, αλλά η επερχόμενη απειλή του Thanos φαίνεται πως θα είναι τόσο μεγάλη, που ούτε η Marvel δεν θα μπορέσει να τη χωρέσει σε μια ταινία!

Η χθεσινή παρουσίαση της Phase 3 των κινηματογραφικών της παραγωγών της εταιρείας, μας έδωσε την πρώτη είδηση για το τρίτο μέρος των «Avengers», το οποίο θα χωρίζεται σε… δύο μέρη! Το «Avengers: Infinity War» θα αποκαλύψει το πρώτο του μέρος στις 4 Μάϊου του 2018, ενώ το δεύτερο θα «χτυπήσει» τις αίθουσες στις 3 Μάϊου του 2019.

Για να ικανοποιήσει τους fans των «Avengers» ακόμη περισσότερο, η Marvel παρουσίασε και μια extended μορφή του teaser του «Age of Ultron», στην ουσία κολλώντας μια μεγαλύτερη σκηνή πριν από το ήδη γνωστό edit (47.608.138 views στο official channel της εταιρείας στο YouTube μέχρι τη στιγμή που γραφόταν αυτό το post!), με όλη την παρέα των υπερηρώων να προσπαθεί να σηκώσει το iconic σφυρί του Thor!

Στο ειδικό event, το αφεντικό των ταινιών της Marvel, Kevin Feige, ανακοίνωσε τον τίτλο του πολυαναμενόμενου πλέον «Captain America 3» καθώς και την ημερομηνία του «Dr. Strange» που μόλις μάθαμε ότι θα τον υποδυθεί ο Benedict Cumberbatch, το δεύτερο sequel του Cap θα ονομάζεται «Captain America: Civil War» ενώ θα δούμε τον Dr. Strange στις 4 Νοεμβρίου του 2016!

Ανακοίνωσε επίσης τον τίτλο του «Thor 3» με υπότιτλο, Ragnarok, ταινία «Inhumans» με ημερομηνία εξόδου στις 2 Νοεμβρίου 2018 και «Captain Marvel» για τον Ιούλιο του ίδιου έτους και πρωταγωνίστρια την Carol Danvers. Το μεγαλύτερο βέβαια νέο αποτελεί το σχόλιο του Feige για το trailer του «Avengers: Age of Ultron» που τόνισε ότι υπάρχει ένα easter egg για τον Black Panther προσθέτοντας ότι θα δούμε τον Αφρικανικό ήρωα τον Νοέμβριο του 2017 με τον Chadwick Boseman που γνωρίσαμε και λατρέψαμε το πρόσφατο «Get on Up», πίσω από την μάσκα του μαύρου πάνθηρα!

Τι άλλο «μαρτύρησε» η Marvel σε σχέση με τα επερχόμενα projects της; Δες τους παρακάτω τίτλους και τις προγραμματισμένες ημερομηνίες των ταινιών της, μέχρι και το Μάη του 2019!

moviemonsters.gr/freecinema.gr