Νέα ταινία του Μπάτμαν: Στο μικροσκόπιο ο Φάρελ για τον ρόλο του Πιγκουίνου

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 06 Νοεμβρίου 2019 15:49 Νέα ταινία του Μπάτμαν: Στο μικροσκόπιο ο Φάρελ για τον ρόλο του Πιγκουίνου

Ο Ματ Ριβς θα σκηνοθετήσει την ταινία, στην οποία θα πρωταγωνιστήσει επίσης η Ζόι Κράβιτζ ως Catwoman.

Ο Κόλιν Φάρελ είναι σε συζητήσεις με την Warner Bros για να υποδυθεί τον Πιγκουίνο (Penguin) στην ταινία Batman με πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Πάτινσον.

Σύμφωνα με το Deadline, ο Ιρλανδός ηθοποιός θα μπορούσε να επιστρέψει στον κόσμο των βιβλίων κόμικς για πρώτη φορά από τότε που ενσάρκωσε τον Bullseye στο Daredevil το 2003 με τον ρόλο του αντιπάλου τού Batman, Penguin.

Στη νέα ταινία, The Batman, ο Πάτινσον θα υποδυθεί τον «Σταυροφόρο με τη μαύρη μπέρτα» ως ντετέκτιβ σε μία neo-noir εκδοχή τού χαρακτήρα.

«Δεν είναι χρυσό αγόρι, σε αντίθεση με σχεδόν όλους τους άλλους χαρακτήρες κόμικς » δήλωσε ο Ρόμπερτ Πάτινσον για τη νέα εκδοχή του υπερήρωα στους New York Times.

Ο Ματ Ριβς θα σκηνοθετήσει την ταινία, στην οποία θα πρωταγωνιστήσει επίσης η Ζόι Κράβιτζ ως Catwoman.

Ο Άντι Σέρκις σύμφωνα με δημοσίευμα του THR φέρεται επικρατέστερος για τον ρόλο του έμπιστου μπάτλερ και δεξί χέρι του Μπάτμαν, Άλφρεντ Πένιγουορθ.

«Αυτό που είναι συναρπαστικό στον Batman είναι πώς σχετίζεται με το τώρα» δήλωσε ο Ριβς στο THR προσθέτοντας ότι θα είναι μια ιστορία συναρπαστική αλλά και συναισθηματική.

Η παραγωγή της ταινίας The Batman θα ξεκινήσει στα τέλη του τρέχοντος έτους ή στις αρχές του 2020 με ημερομηνία κυκλοφορίας του 2021.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση