Ράσελ Κρόου: Υποδύεται τον σεφ που έκανε τον Ράμσεϊ να κλάψει [βίντεο]

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2019 14:55 Ράσελ Κρόου: Υποδύεται τον σεφ που έκανε τον Ράμσεϊ να κλάψει [βίντεο]

O Πιερ Γούαιτ ήταν γνωστός ως το "τρομερό παιδί" των βρετανικών εστιατορίων τη δεκαετία του 1990 και έγινε ο πρώτος σεφ στο Harveys του Λονδίνου σε ηλικία 24 ετών.

Ο Ράσελ Κρόου θα γράψει το σενάριο, θα σκηνοθετήσει και θα πρωταγωνιστήσει σε μία νέα βιογραφική ταινία για τον σεφ των διασημοτήτων, Μάρκο Πιερ Γουάιτ (Marco Pierre White).

Ο Πιερ Γουάιτ, ο οποίος φημίζεται για την έντονη ιδιοσυγκρασία του και κάποτε έκανε τον νεαρό Γκόρντον Ράμσεϊ (Βρετανό σεφ, εστιάτορα και παρουσιαστή τηλεοπτικών εκπομών) να ξεσπάσει σε δάκρυα, ενώ εργαζόταν στην κουζίνα μαζί του, αποκάλυψε τα σχέδια για την ταινία σε συνέντευξή του.

"Έχω μόλις υπογράψει τη συμφωνία" δήλωσε στη Daily Mail. "Ο Ράσελ έχει γράψει το σενάριο, η εταιρεία του Ράσελ θα αναλάβει την παραγωγή, ο Ράσελ θα σκηνοθετήσει και θα υποδυθεί τον τρίτο ή τέταρτο Μάρκο".

Ο Πιερ Γουάιτ εξήγησε ότι πολλοί διαφορετικοί ηθοποιοί θα τον απεικονίσουν στην ταινία, στην οποία θα παρουσιαστεί δραματοποιημένη ολόκληρη την ιστορία του.

"Όταν κάνουν ταινία για τη ζωή σου, δεν έχεις μόνον ένα Μάρκο – είμαι σχεδόν 60 ετών" είπε. "Αν πρέπει κάποιος στο Χόλιγουντ να με υποδυθεί, είναι ο Ράσελ" πρόσθεσε.

Μία βιογραφική ταινία για τον Βρετανό σεφ ήταν εδώ και αρκετά χρόνια σε προπαρασκευαστικό στάδιο και είχε προσεγγιστεί για να τη σκηνοθετήσει ο Ρίντλεϊ Σκοτ.

Δείτε το βίντεο με τις πιο "άγριες στιγμές" του Γουάϊτ στην κουζίνα

Ο Πιερ Γουάιτ δήλωσε, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "The Independent", ότι το 2017 είχε συναντηθεί με τον Μάικλ Φασμπέντερ για να τον υποδυθεί και ότι τον θεώρησε κατάλληλο για τον ρόλο όταν τον είδε στην ταινία "12 Χρόνια Σκλάβος".

"Μπόρεσα να δω λίγο από τον εαυτό μου όταν ήταν στο “12 Χρόνια Σκλάβος” και ήθελε μια δουλειά να γίνει. Αν ανατρέξω πίσω στη δεκαετία του 80, οι μέθοδοί μου δεν ήταν συμβατικές, αλλά απέδωσαν αποτελέσματα" τόνισε.

O Πιερ Γούαιτ ήταν γνωστός ως το "τρομερό παιδί" των βρετανικών εστιατορίων τη δεκαετία του 1990 και έγινε ο πρώτος σεφ στο Harveys του Λονδίνου σε ηλικία 24 ετών. Έγινε επίσης ο πρώτος σεφ της υψηλής γαστρονομίας που απέκτησε τρία αστέρια Michelin σε ηλικία 32 ετών το 1995.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση