Joaquin Phoenix: Αδημοσίευτες φωτογραφίες από το τελευταίο γύρισμα του Joker

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2020 16:59 Joaquin Phoenix: Αδημοσίευτες φωτογραφίες από το τελευταίο γύρισμα του Joker

Η ανάρτηση του σκηνοθέτη Τοντ Φίλιπς από τη σκηνή στο ψυχιατρείο.

Λίγες ημέρες μετά την 92η Τελετή Απονομής Όσκαρ, όπου ο Joaquin Phoenix πήρε το πολυπόθητο χρυσό αγαλματίδιο για το «Α Ανδρικό ρόλο» για το «Joker», ο σκηνοθέτης της ταινίας ανέβασε στο  Instagram αδημοσίευτο υλικό από τα τελευταίο γύρισμα. Ο Τοντ Φίλιπς θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους και φαν της ταινίας φωτογραφίες από την τελευταία σκηνή όπου ο «Άρθουρ Φλεκ» μετά τη σύλληψή του βρίσκεται στο ψυχιατρείο.

«Όλες αυτές οι φωτογραφίες ελήφθησαν την τελευταία ημέρα των γυρισμάτων. Ήταν γλυκόπικρο το συναίσθημα, σίγουρα - ενώ αισθανόμασταν τέλεια που ολοκληρωνόταν η ταινία, την ίδια ώρα μια τόσο έντονη και μοναδική εμπειρία ξαφνικά τελείωνε. Η ταινία έκανε τη διαδρομή της και η κορύφωση ήρθε με το να βλέπουμε τον Joaquin Phoenix να ανεβαίνει στη σκηνή το περασμένο σαββατοκύριακο. Ευχαριστώ και πάλι ολόκληρο το καστ και τους υπολοίπους συντελεστές. Και ειδικά τους φαν, που είδαν πίσω από τον "θόρυβο" και το τίμησαν» έγραψε στην ανάρτησή του ο Τοντ Φίλιπς.

Πηγή: newsbeast.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση