«X-Men: Apocalypse»: Οι αποκαλύψεις συνεχίζονται...

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 18 Ιουλίου 2015 18:01 «X-Men: Apocalypse»: Οι αποκαλύψεις συνεχίζονται...

Μετά την παρουσίαση της ταινίας στο Comic-Con του Σαν Ντιέγκο και με τα γυρίσματα να συνεχίζονται, μια σειρά από νέες φωτογραφίες και δηλώσεις των συντελεστών της, κλείνουν τη μεγάλη saga των μεταλλαγμένων που αγαπήσαμε.

«Το πρόβλημα ήταν ότι έμοιαζε αδύνατον να βρεις την ιδανική συνέχεια για το "Days of Future Past". Οποτε μιλούσαμε για το sequel, η πρόκληση ήταν να νιώσεις πως κάποιος παίρνει το ρίσκο να φτιάξει μια μεγαλύτερη ταινία», δηλώνει ο σεναριογράφος - παραγωγός Σάιμον Κίνμπεργκ για το τελικό κομμάτι της saga των X-Men, έτσι όπως μας τους σύστησε ο Μπράιαν Σίνγκερ, ξεκινώντας το 2000 και σκηνοθετώντας μέχρι και σήμερα δύο ακόμη από τις πέντε συνολικά ταινίες της σειράς - το υπέροχο «X2» και το «X-Men: Days of Future Past».

Στο «X-Men: Apocalypse» ο κεντρικός πρωταγωνιστής είναι φυσικά ο Apocalypse που δεν είναι άλλος από τον Οσκαρ Αϊζακ στο ρόλο του αρχαιότερου μεταλλαγμένου - ενός είδος θεού που επιβάλλει στρατιωτικό καθεστώς στην Αμερική προκειμένου να εξαφανίσει οποιονδήποτε δεν μπορεί να ανήκει στο ανώτερο είδος που πρεσβεύει, στρέφοντας με τα γενετικά του πειράματα τους μεταλλαγμένους τον ένα εναντίον του άλλου.

X-Men Apocalypse

Χωρίς τον Wolverine για πρώτη φορά, στο «X-Men: Apocalypse» επιστρέφουν ο Professor X του Τζέιμς ΜακΑβόι, ο Μαγκνέτο του Μάικλ Φασμπέντερ, η Mystique της Τζένιφερ Λόρενς, ο Beast του Νίκολας Χουλτ, o Quicksilver του Ιβαν Πίτερς, ενώ, ανάμεσα σε νέους μεταλλαγμένους συστήνονται οι νεαρές εκδοχές των Τζιν Γκρέι (Σόφι Τέρνερ), Storm (Αλεξάντρα Σιπ), Cyclops (Τάι Σέρινταν) και Psylocke (Ολίβια Μουν).

«Στο φιλμ συστήνονται για πρώτη φορά οι νεαρές εκδοχές των αγαπημένων ηρώων και ταυτόχρονα κλείνουν τρύπες από την υπόθεση ολόκληρης της σειράς. Τώρα, όμως, βρισκόμαστε σε ένα χαοτικό κόσμο σύγκρουσης, πολέμου και καταστροφής. Βρισκόμαστε στο κέντρο ενός γιγαντιαίου πολιτισμού που τώρα απαιτεί μια γιγάντια σφαγή. Γι' αυτό ο Apocalypse θα χρειαστεί βοηθούς σε αυτή τη διαδικασία - και θα τους βρει», δηλώνει ο Μπράιαν Σίνγκερ.

X-Men Apocalypse

X-Men Apocalypse

X-Men Apocalypse

X-Men Apocalypse

X-Men Apocalypse

X-Men Apocalypse

X-Men Apocalypse

X-Men Apocalypse

Οι φανατικοί των «X-Men» δηλώνουν ήδη ενθουσιασμένοι από το πολύχρωμο σύμπαν του «X-Men: Apocalypse» που ακολουθεί πιστά τα 80s στα οποία διαδραματίζεται, ενώ η αναμονή θα κρατήσει μέχρι το Μάιο του 2016, όπου και η ταινία θα βγει στις αίθουσες.

flix.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση