O Jax του Sons of Anarchy αφήνει τη μηχανή και γίνεται βασιλιάς στο «King Arthur» του Γκάι Ρίτσι

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 11 Αυγούστου 2015 13:20 O Jax του Sons of Anarchy αφήνει τη μηχανή και γίνεται βασιλιάς στο «King Arthur» του Γκάι Ρίτσι
Ο Tσάρλι Χάναμ φωτογραφίζεται για το εξώφυλλο του Entertainment Weeekly -με το Εξκάλιμπερ του!
 
O βασιλιάς Αρθούρος δεν θα είναι καλό παιδί στην ταινία του Γκάι Ρίτσι ο οποίος πριν ακόμη το «The Man from U.N.C.L.E» βγει στις αίθουσες βρίσκεται ήδη κοντά στο τέλος των γυρισμάτων της νέας ταινίας του.
 
«Νομίζω το πρόβλημα με τις περισσότερες ταινίες για τον Βασιλιά Αρθούρο» είναι ότι προσπαθούσαν να τον δείξουν ως καλό και ανιαρό. Δυστυχώς τέτοιοι χαρακτήρες δεν είναι πολύ ενδιαφέροντες να τους παρακολουθείς. Ο Λουκ Σκαϊγουόκερ ήταν ο λιγότερο ενδιαφέροντας ήρωας στον «Πόλεμο των Αστρων», γιατί ήταν ο καλός. Οι καλοί είναι βαρετοί».
 
king arthur 607
 
Η αναφορά στον «Πόλεμο των Αστρων» φυσικά δεν είναι τυχαία. Τόσο ο Γκάι Ρίτσι όσο και η Warner Bros βλέπουν την πρώτη ταινία σαν την αρχή μιας saga για τους Ιππότες της Στρογγυλής τραπέζης και το «King Arthur» σαν ένα origins story του κεντρικού του ήρωα.
 
Ο οποίος αποκτά μάλιστα μια ενδιαφέρουσα διαδρομή, αφού δεν ξεκινά ως ευγενής μα ως ορφανό που μεγάλωσε από πόρνες στο Λονδίνο του 5ου αιώνα για να φτάσει τελικά να γίνει Βασιλιάς. «Ο Βασιλιάς Αρθούρος που ξέρατε, ήταν καλός από την αρχή λέει ο Ρίτσι, ο δικός μας όχι».
 
Πόσο καλός ή πόσο κακός είναι θα το δούμε σε έναν χρόνο από σήμερα, όταν το φιλμ θα κάνει την εξοδό του στις αίθουσες στις 22 Ιουλίου του 2016. μέχρι τότε απολαύστε τις πρώτες φωτογραφίες του Τσάρλι Χάναν και του ξίφους του!
 
king arthur 607
 
king arthur 607
 
king arthur 607
 
king arthur 607
 
king arthur 607
 
king arthur 607
 
king arthur 607
 
king arthur 607
 
king arthur 607
 
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση