«Deadpool»: Μη σου γ@&#%$ trailer!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 05 Αυγούστου 2015 10:40 «Deadpool»: Μη σου γ@&#%$ trailer!
Σε αντίθεση με τις συνηθισμένες superhero movies των μεγάλων studios, οι οποίες λανσάρουν τις κομιξάδικες περιπέτειές τους μέσω ασταμάτητων σκηνών χοροπηδητού και εκρήξεων, το «Deadpool» της Marvel μας συστήνεται με ένα red band trailer γεμάτο… μπινελίκια και αίμα! Touch yourself too!
 
Έχει καρκίνο σε συκώτι, πνεύμονες, προστάτη και εγκέφαλο. Και θα χρειαστεί ένα θαύμα για να τον κρατήσει στη ζωή. Είναι ο Γουέιντ Γουίλσον, που πρόκειται να συμμετάσχει σε επικίνδυνη και πειραματική επέμβαση, η οποία τον μετατρέπει σε… superhero! Διότι βρισκόμαστε στον κόσμο των comics και της Marvel και τούτος εδώ αποκτά alter ego με το παρατσούκλι «Deadpool», είναι ζοχάδας, βρωμόστομος, απόλυτα ατίθασος, φονιάς και πιο ακατάλληλος απ’ όσο μπορείς να φανταστείς!
 
 
Με άλλα λόγια, ο ήρωας που υποδύεται ο Ράιαν Ρέινολντς (ναι, ο πρώην «Green Lantern»…), είναι κάτι σαν τον «Kick-Ass», αλλά με πραγματικές super ικανότητες, που χρησιμοποιεί για να τιμωρεί το κακό και ν’ αφήνει πίσω του μπόλικο αίμα και νεκρούς. Βλέποντας το – γ@$& τα – red band trailer της ταινίας (στη video gallery, πάνω δεξιά), παίρνεις μια πρώτη γεύση υπερβολικής βίας και «γαλλικής» γλώσσας στους διαλόγους, με μια υποψία αυτοσαρκαστικού χιούμορ (ειδικά όταν ο πρωταγωνιστής εξομολογείται ότι δεν θέλει να τον κάνουν… «πράσινο ή animated»!).
 
Το studio της Fox έχει κι αυτό χιούμορ, προγραμματίζοντας την έξοδο του φιλμ για τις αμερικανικές αίθουσες πάνω στο weekend του… Αγίου Βαλεντίνου (!), στις 12 Φεβρουαρίου του 2016. Μετά το trailer, παρακολούθησε και ένα απόσπασμα από το χθεσινοβραδινό show του Κόναν Ο’Μπράιεν, στο οποίο έγινε η τηλεοπτική πρεμιέρα του trailer και ο Ρέινολντς, ως καλεσμένος, μίλησε για το φιλμ και τον ήρωα που υποδύεται.
 
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση