Πέθανε ο Αγκι, ο πιο διάσημος σκύλος του Χόλιγουντ!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2015 19:44 Πέθανε ο Αγκι, ο πιο διάσημος σκύλος του Χόλιγουντ!
Ο Αγκι, ο διάσημος σκύλος από το «The Artist» του Μισέλ Χαζαναβίσιους άφησε την τελευταία του πνοή στα 13 του χρόνια.
 
O Αγκί ήταν με διαφορά ο πιο διάσημος σκύλος του Χόλιγουντ, εξ ου και η είδηση του θανάτου του γυρίζει τον κόσμο με τη σοβαρότητα και το σεβασμό που του αρμόζει.
 
Ο ιδιοκτήτης του Ομαρ Βαν Μιούλερ, που δήλωσε πως πήρε τη δύσκολη απόφαση να τον υποβάλλει σε ευθανασία, μετά τη χειροτέρευση της υγείας του από καρκίνο του προστάτη, τον είχε σώσει όταν ήταν ακόμη μικρός και τον έβαλε στον κόσμο του θεάματος.
 
Η μεγάλη του στιγμή ήταν φυσικά το «The Artist» του Μισέλ Χαζαναβίσιους που του χάρισε, ανάμεσα σε πολλά βραβεία (και μια καμπάνια για τα Οσκαρ), το «Palm Dog» στο Φεστιβάλ των Καννών, συμβόλαια για διαφημιστικές καμπάνιες και τον τίτλο του πρώτου σκύλου που άφησε τα αποτυπώματα των πατουσών του έξω από το Grauman's Chinese Theatre του Χόλιγουντ.
 
Uggie 607
 
Uggie 607
 
O Αγκι εργάστηκε στη βιομηχανία για μια ολόκληρη δεκαετία και εκτός από το «The Artist» έπαιξε στο «Water for Elephants» με τη Ρις Γουίδερσπουν, στο «The Campaign» με τον Γουίλ Φέρελ, ενώ μια από τις τελευταίες του εμφανίσεις ήταν στο τηλεοπτικό «Key and Peele». Το 2012 κυκλοφόρησε και η αυτοβιογραφία του με τίτλο «Uggie, My Story».
 
 
 
 
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση