Το τρέιλερ του "Βιβλίου της Ζούγκλας" είναι τόσο Disney που θα ήθελες να είσαι εσύ ο Μόγλης!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2015 19:17 Το τρέιλερ του "Βιβλίου της Ζούγκλας" είναι τόσο Disney που θα ήθελες να είσαι εσύ ο Μόγλης!
Με εχέγγυα τον Τζον Φαβρό στη σκηνοθεσία, ένα σούπερ καστ στις φωνές και τη σφραγίδα της Disney, το live-action ριμέικ του «The Jungle Book» μάς καθησυχάζει πως δεν θα προδώσει τουλάχιστον ως υπόσχεση το αριστουργηματικό animation προκάτοχό του.
 
To «Jungle Book» του Τζον Φαβρό είναι ένα μόνο από τα δύο φιλμ που ετοιμάζονται για τις αίθουσες βασισμένα στο ομώνυμο classic του Ράντγιαρντ Κίπλινγκ και μοιάζει να είναι αυτό που έρχεται να βάλει ακόμη ένα λιθαράκι στην (ομολογουμένως πετυχημένη) μανία της Disney να μετατρέψει όλα τα animation κλασικά της σε live-action ταινίες για τη νέα εποχή (βλ. «Cinderella», «Maleficent»), αλλά και να θυμίσει το μεγαλείο του μύθου του Μόγλη που μεγάλωσε γενιές και γενιές.
 
Το εντυπωσιακό καστ της ταινίας δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο αφού ο Μπιλ Μάρεϊ δανείζει τη φωνή του στον Μπαλού και αντίστοιχα ο Ιντρις Ελμπα στον Σιρ Χαν, την ανθρωποφάγο τίγρη της Βεγγάλης, η Λουπίτα Νιόνγκ’ο στη Ράκσα, της μητέρας λύκαινας που μεγαλώνει τον Μόγλη σα λυκάκι της, η Σκάρλετ Τζοχάνσον στον Κάα, του πύθωνα που υπνωτίζει τα θύματά του πριν… τα κάνει μια μπουκιά, ο Μπεν Κίνγκσλεϊ στον μαύρο πάνθηρας Μπαγκίρα, ο Κρίστοφερ Γουόκεν στον πίθηκο Βασιλιά Λούι και ο Τζιανκάρλο Εσπόζιτο στον αρχηγό των Λύκων, Ακέλα.
 
Jungle Book 607
 
Τον μικρό Μόγλη υποδύεται ως ο μοναδικός ηθοποιός της ταινίας χωρίς καμία επεξεργασία ο 10χρονος Νιλ Σέθι που αλωνίζει στο πρώτο υπέροχο και φαντασμαγορικό τρέιλερ της ταινίας που έκανε την πρεμιέρα του για να προετοιμάσει το έδαφος για την έξοδο της ταινίας τον Απρίλιο του 2016.
 
 
Η άλλη ταινία που ετοιμάζεται πάνω στο ίδιο θέμα είναι το «Jungle Book: Origins» σε σκηνοθεσία του Αντι Σέρκις, με τον ίδιο να υποδύεται (με τη γνωστή μέθοδο του motion capture) τον Μπαλού, τον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς στο ρόλο του Σιρ Καν, τον Κρίστιαν Μπέιλ ως Μπαγκίρα και την Κέιτ Μπλάνσετ ως Κάα. Δεν το λες κι αυτό κακό...
 
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση