Σκορσέζε, Ντε Νίρο, Πατσίνο: Η συνεργασία του αιώνα είναι γεγονός!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 02 Οκτωβρίου 2015 11:06 Σκορσέζε, Ντε Νίρο, Πατσίνο: Η συνεργασία του αιώνα είναι γεγονός!
Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο επιβεβαίωσε πως η συνεργασία του με τον Μάρτιν Σκορσέζε και τον Αλ Πατσίνο είναι πλέον πραγματικότητα. Και εμείς απλά δεν μπορούμε να περιμένουμε...
 
Ηταν 2012 όταν ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο είχε επιβεβαιώσει ξανά τη συνεργασία του με τον Μάρτιν Σκορσέζε (πρώτη τους μετά το «Casino») και τον Αλ Πατσίνο στην κινηματογραφική μεταφορά του best-seller «I Heard You Paint Houses» του Τσαρλς Μπραντ που αφηγείται την αληθινή ιστορία «του Φρανκ Σίραν, διαβόητου γκάνγκστερ και μέλους ενός από τα αμερικάνικα συνδικάτα στο οποίο ήταν επικεφαλής ο Τζίμι Χόφα και ο οποίος υποστηρίζει ότι είναι ο άνθρωπος που τον σκότωσε.
 
Τότε, ο Ντε Νίρο είχε αστειευτεί λέγοντας στη Guardian: «Η ταινία που θα πρέπει να γίνει γρήγορα, αφού φοβάμαι ότι δεν θα είμαστε για πολύ καιρό εδώ»
 
De Niro, Scorsese, Pacino 607
Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Μάρτιν Σκορσέζε, Λάιζα Μινέλι και Αλ Πατσίνο το 1981
 
Τρία χρόνια μετά, και οι τρείς τους είναι εδώ και έτοιμοι να μπουν - επιτέλους - σε παραγωγή για το περισσότερο γνωστό ως «The Irishman», ενώ, σύμφωνα με τα όσα είπε ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο κατά τη διάρκεια της καμπάνιας προώθησης του «The Intern» της Νάνσι Μέγιερς, στην ταινία θα πρωταγωνιστήσει εκτός από τους δύο ζωντανούς θρύλους (στην πρώτη εδώ συναντησή τους μετά το «Righteous Kill» του 2008) και ο Τζο Πέσι.
 
«Προσπαθούμε να κάνουμε αυτήν την ταινία τα τελευταία χρόνια και νομίζω ότι θα γίνει. Η παραγωγή αρχίζει να ολοκληρώνεται με αργούς ρυθμούς, αλλά μάλλον τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το 2016. Είναι μια ταινία για ένα τύπο που ομολόγησε ότι σκότωσε τον Τζίμι Χόφα. Θα παίξω αυτόν τον χαρακτήρα και ανυπομονώ...», δήλωσε ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο.
 
Εμείς να δεις...
 
I Heard You Paint Houses Book Cover 607
 
 
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση