Ο Γουιλ Σμιθ δεν γνώρισε ποτέ τον Λέτο στα γυρίσματα, παρά μόνο τον Τζόκερ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 07 Οκτωβρίου 2015 12:10 Ο Γουιλ Σμιθ δεν γνώρισε ποτέ τον Λέτο στα γυρίσματα, παρά μόνο τον Τζόκερ
Ο νέος Τζόκερ, ο βραβευμένος με Όσκαρ ερμηνείας για το «Dallas Buyers Club» Τζάρεντ Λέτο είναι γνωστός για τις σωματικές μεταμορφώσεις του ανάλογα με τους ρόλους που αναλαμβάνει και στην «Ομάδα Αυτοκτονίας» το έφτασε στα άκρα.
 
Οι ιστορίες για τη συμπεριφορά του Τζάρεντ Λέτο κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του «Suicide Squad» (Ομάδα Αυτοκτονίας) φανερώνουν ή την απίστευτη δέσμευση με την οποία αντιμετώπισε ο βραβευμένος με όσκαρ ηθοποιός τον εικονικό ρόλο ή...την απόλυτη παράνοια.
 
Ο Γουίλ Σμιθ συμπρωταγωνιστής του Λέτο στην ταινία, μίλησε στο Beats 1 και αποκάλυψε πως δεν συνάντησε ποτέ τον πραγματικό Τζάρεντ Λέτο, παρά μόνο τον Τζόκερ.
 
«Η «Ομάδα Αυτοκτονίας» ήταν μία τρελή διαδικασία. Δεν έχω συναντήσει ποτέ στην πραγματικότητα τον Τζάρεντ Λέτο. Δουλέψαμε μαζί για 6 μήνες και ποτέ δεν ανταλλάξαμε μία λέξη εκτός από «Action!» Και «Cut!» Αλήθεια δεν τον έχω γνωρίσει ακόμα. Την πρώτη φορά που θα τον ξαναδώ θα του πω «Γεια σου, Τζάρεντ. Όλα Καλά;». Ήταν 100% μέσα στο ρόλο του Τζόκερ», δήλωσε χαρακτηριστικά.
 
To τρέιλερ της «Ομάδας Αυτοκτονίας»
 
Ο Λέτο έχει παράδοση στις σωματικές μεταμορφώσεις. Στο «Dallas Buyers Club» (2013) έχασε 18 κιλά, και το ίδιο έκανε 13 χρόνια πριν παίζοντας τον ναρκομανή γιο της Έλεν Μπέρστιν στο «Ρέκβιεμ για ένα Όνειρο» του Ντάρεν Αρονόφσκι. Το 2007 για τις ανάγκες του «Κεφάλαιο 27», όπου υποδυόταν τον δολοφόνο του Τζον Λένον, Μαρκ Ντέιβιντ Τσάπμαν, έβαλε 30 κιλά, ενώ στο «Fight Club» αντιλαμβάνεσαι πως παίζει επειδή διαβάζεις το όνομά του στα credits.
 
Να θυμίσουμε πως ο Άνταμ Μπιτς (υποδύεται τον κακοποιό Slipknot στην «Ομάδα Αυτοκτονίας»), είχε κάνει νωρίτερα λόγο για μερικά απρόσμενα δώρα του Λέτο στην ομάδα των συνεργατών του.
 
«Έστειλε στην Μαργκό Ρόμπι ένα ωραίο ερωτικό γράμμα μέσα σε ένα μαύρο κουτί που είχε μέσα έναν αρουραίο – έναν ζωντανό αρουραίο. Ήταν πολύ όμορφο», λέει ο Μπιτς. «Έπειτα έστειλε στον Γουίλ Σμιθ σφαίρες μαζί με ένα γράμμα, κι ένα νεκρό γουρούνι. Βασικά, αυτό που είπε ήταν, "Παιδιά, δεν μπορώ να είμαι εκεί αλλά θέλω να ξέρετε πως κάνω τη δουλειά μου τόσο σκληρά όσο εσείς". Το βίντεο που μας έδειξε είναι μέσα στον ρόλο. Μας τρέλανε. Συνειδητοποιήσαμε εκείνη τη μέρα πως αυτό είναι αληθινό».
 
Στην «Ομάδα Αυτοκτονίας» εκτός από τον Λέτο και τον Σμιθ συμπρωταγωνιστούν ο Τζόελ Κίναμαν, η Μαργκό Ρόμπι (που θυμόμαστε από τον «Λύκο της Wall Street», ο Τζέι Κόρτνεϊ (από το πρόσφατο πέμπτο κεφάλαιο του «Εξολοθρευτή»), αλλά και η Βαϊόλα Ντέιβις, ο Τζέσε Άιζενμπεργκ και ο Σκοτ Ίστγουντ.
 
Η νέα ταινία που θα φέρει την σκηνοθετική σφραγίδα του Ντέιβιντ Άιερ (του «Fury») αναμένεται στις ελληνικές αίθουσες στις 8 Σεπτεμβρίου 2016.
 
 
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση