Το IMDB κλείνει τα 25 και γιορτάζει με τις «καλύτερες» ταινίες του

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2015 15:31 Το IMDB κλείνει τα 25 και γιορτάζει με τις «καλύτερες» ταινίες του
Από τους πιο χρηστικούς και «διαβασμένους» οδηγούς του διαδικτύου, που κατευθύνουν τον κάθε αδηφάγο σινεφίλ για λεπτομέρειες με συμμετοχές, βραβεία και πληροφορίες, το IMDB κλείνει τα 25 του χρόνια και γιορτάζει συγκεντρώνοντας σε μια λίστα όλες εκείνες τις ταινίες που λογίζονται ως οι «καλύτερες» για όσο καιρό βρίσκεται on air.
 
Συμφωνόντας ή μη, η «καλύτερη» και πιο δαφνοστεφανωμένη ταινία που θα βρει κάποιος στο imdb.com είναι η «Τελευταία Έξοδος: Ρίτα Χέιγουορθ» του Φρανκ Ντάραμποντ βασισμένο στη «φαντασία» του Στίβεν Κινγκ.
 
Το «καλό» με το IMDB πέρα από τις εξαντλητικά ψαγμένες και καταγεγραμμένες πληροφορίες του για κάθε ταινία ή ηθοποιό ή σκηνοθέτη ή σεναριογράφο ή παραγωγό που κυκλοφορεί «εκεί έξω» είναι η διάθεσή του να δίνει λόγο και στους χρήστες που βαθμολογούν κάθε ταινία που έχουν παρακολουθήσει, φτιάχνοντας έτσι ένα database ανάλογα με το μέσο όρο που έχει συγκεντρωθεί.
 
Κάπως έτσι, η «Σιωπή των Αμνών», το «Memento», η τριλογία του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών», το «Into the Wild» και ο «Λύκος της Γουολ Στριτ» βρίσκουν τη θέση τους σε μια πολυσυλλεκτική λίστα που μετράει 25 χρόνια.
 
 
 
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση