Ετοιμάζεται ταινία βασισμένη στο "The Witcher"

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 06 Νοεμβρίου 2015 18:24 Ετοιμάζεται ταινία βασισμένη στο "The Witcher"
Η αμερικάνικη εταιρεία παραγωγής που βρίσκεται πίσω από το franchise του "The Mummy", που ονομάζεται Sean Daniel Company, δουλεύει πάνω σε μια ταινία που βασίζεται στα μυθιστορήματα του Witcher, μαζί με την πολωνική κινηματογραφική εταιρεία Platige Image.
 
Σύμφωνα με την Platige Image, η ταινία θα σκηνοθετηθεί από τον Tomasz Bagiński, ο οποίος έχει προταθεί για Όσκαρ για την μικρού μήκους ταινία κινουμένων σχεδίων ονόματι "The Cathedral". Ο Bagiński έχει δουλέψει επίσης στα cinematics για τα παιχνίδια του Witcher και αυτόν τον καιρό είναι ο διευθυντής δημιουργικού για την Platige Image.
 
 
Οι ταινίες μεγάλου μήκους θα επικεντρώνονται στον Geralt, τον κεντρικό χαρακτήρα των μυθιστορημάτων και των παιχνιδιών "The Witcher", και θα βασίζονται σε "θέματα από" τα διηγήματα των ""The Witcher" και "Lesser Evil". Το "Lesser Evil" περιγράφει αναλυτικά τον τρόπο με τον οποίο ο Geralt θα μείνει γνωστός ως "the butcher of Blaviken".
Η Thania St. John, που έχει γράψει για πολλές τηλεοπτικές σειρές όπως το "Buffy the Vampire Slayer", έχει συνδεθεί με το σενάριο, αλλά ωστόσο δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα πληροφορίες σχετικά με το casting. Η ταινία έχει οριστεί να κυκλοφορήσει το 2017 και έχει "προγραμματιστεί να αποτελεί την έναρξη μιας σειράς [ταινιών]".
 
Τις προσαρμογές των μυθιστορημάτων για τις κονσόλες των βιντεοπαιχνιδιών έχει αναλάβει η CD Projekt Red. Το "The Witcher 3: Wild Hunt" πήρε πρόσφατα το expansion όνοματι "Hearts of Stone", στο οποίο ο Geralt προσλαμβάνεται για να νικήσει έναν ληστή καπετάνιο που λέγεται Olgierd von Everec. Το expansion παρείχε 10 ώρες επιπλέον περιεχομένου σε ένα ήδη τεράστιο παιχνίδι. Μπορείτε να διαβάσετε το review μας για το "Wild Hunt", εδώ.
 
Σίγουρα θα είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον να δούμε πώς θα χειριστούν το σύμπαν του Witcher στη μεγάλη οθόνη. Αναμένουμε καρτερικά (το λιγότερο).
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση