Πώς αντέδρασε ο Christian Bale όταν έμαθε για το casting του Ben Affleck ως Batman;

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Νοεμβρίου 2014 17:33 Πώς αντέδρασε ο Christian Bale όταν έμαθε για το casting του Ben Affleck ως Batman;

Μπορεί ο Christian Bale να δήλωνε κατηγορηματικά (την εποχή του «Dark Knight Rises») ότι εφόσον ο Christopher Nolan σταματάει με τον Batman τότε θα σταματήσει και ο ίδιος, αλλά φαίνεται ότι μέσα του ο δεσμός με τον ρόλο ήταν αρκετά βαθύς.

Αυτό είναι κάτι που συνειδητοποίησε όταν έμαθε ότι ο Ben Affleck θα έπαιρνε τη σκυτάλη. Συγκεκριμένα, σε μια συνέντευξή του στο Empire λέει τα εξής:

"Πρέπει να παραδεχτώ, ότι αν και αρχικά ένιωσα ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή να σταματήσω, υπήρχε πάντα μέσα μου μια φωνή που έλεγε «Ας κάνουμε άλλο ένα.» Όταν λοιπόν έμαθα ότι κάποιος άλλος θα το έκανε, απλά κοκάλωσα και έμεινα με βλέμμα απλανές για κάνα μισάωρο.

Το θέμα είναι ότι είμαι 40 ετών. Το γεγονός ότι ζηλεύω που κάποιος άλλος θα υποδυθεί τον Batman… είναι κάτι που θα έπρεπε να είχα ξεπεράσει. Δεν έχω μιλήσει με τον Ben, αλλά του έστειλα ένα mail με συμβουλές που εγώ έμαθα με το δύσκολο τρόπο. Φαντάζομαι ότι θα κάνει ότι μπορεί για να αποφύγει όσα λάθη έκανα εγώ με τον χαρακτήρα."

Η Warner ποτέ δεν παραδέχτηκε ότι πρότεινε στον Bale να συνεχίσει, αν και αυτή είναι μια φήμη που κυκλοφορούσε έντονα τότε. Το γεγονός είναι ότι έχει θέσει τον πήχη πολύ ψηλά και ο Affleck θα χρειαστεί να μοχθήσει για να αποφύγει τις συγκρίσεις.

moviemonsters.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση