Εκτύπωση αυτής της σελίδας

O Μπένεντικτ Κάμπερμπατς είναι ο «Doctor Strange»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2015 10:13 O Μπένεντικτ Κάμπερμπατς είναι ο «Doctor Strange»

O επόμενος κινηματογραφικός ήρωας της Marvel επιτέλους αποκαλύπτεται.

Στο όλο και μεγεθυνόμενο σύμπαν της Μάρβελ, χωρά ακόμη κι ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς στον ρόλο ενός αληθινά παράξενου ήρωα, ενός πρώην εγωκεντρικού χειρούργου που μεταμορφώνεται σε έναν παντοδυναμο μάγο και προσφέρει τις υπηρεσίες του όχι στην επιστήμη, αλλά στην προστασία της γης από τις δυνάμεις του κακού.

Το φιλμ του Σκοτ Ντέρικσον ξεκίνησε τα γυρίσματα τον περασμένο Νοέμβριο και θα τα συνεχίσει μέχρι τον Μάρτιο για να ειναι έτοιμο για την εξοδό του στις αίθουσες τον Νοέμβριο του 2016 κι αυτή η φωτογραφία του Κάμπερμπατς από το εξώφυλλο του Entertainment Weekly είναι η πρώτη επίσημη φωτογραφία που βλέπουμε από το φιλμ μέχρι τώρα.

doctor strange

Ο ίδιος ο Κάμπερμπατς εξηγεί στο περιοδικό ότι η μεταμορφωσή του σε μάγο του φαίνεται ακόμη παράξενη. «Είναι σαν να βρίσκομαι στην βρεφική ηλικία του να μαθαίνω το τι πρέπει να κάνω. Σκεφτόμουν ΟΚ, θα συνεχίσω να παίρνω τις πόζες που πρέπει, ρίχνοντας ξόρκια και μαγικά και φαντάζομαι ότι οι fan του χαρακτήρα μου θα αναλύουν με κάθε λεπτομέρεια την θέση του κάθε δαχτύλου μου στις σκηνές αυτές. Το δουλεύω ακόμη. Πριν γυρίσουμε αυτά τα πλάνα ένοιωθα πολύ άβολα, αλλά τελικά ήταν απολαυστικό. Οπως με κάθε τι που έχει να κάνει με την ηθοποιία, απλά πρέπει να πειραματίζεσαι».

doctor strange 607

Στο φιλμ του Ντέρικσον πρωταγβνιστούν ακόμη η Τίλντα Σουίντον, η Ρέιτσελ ΜακΑνταμς, ο Τσιγουετέλ Ετζιοφόρ κι ο Μαντς Μίκελσεν, αλλά δεν μπορούμε ακόμη να σας πούμε με σιγουριά ποιον ρόλο παίζει ο καθένας, αφού οι πληροφορίες μέχρι τώρα παραμένουν μετρημένες στα δάχτυλα.

doctor strange 607

Αλλά τουλάχιστον ξέρουμε πλέον πως ακριβώς μοιάζει ο «Doctor Strange».

doctor strange

doctor strange

doctor strange

flix.gr