Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παρουσίαση για βραβείο! Οι ατάκες "δηλητήριο" που έβαλαν φωτιά στις Χρυσές Σφαίρες

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2016 14:54 Παρουσίαση για βραβείο! Οι ατάκες "δηλητήριο" που έβαλαν φωτιά στις Χρυσές Σφαίρες

Ο Ricky Gervais κατάφερε να κλέψει την παράσταση στις Χρυσές Σφαίρες με μια παρουσίαση που θα αφήσει εποχή. "Έσφαξε" με ατάκες δηλητήριο πρωτοκλασάτα ονόματα του Χόλιγουντ, ενώ από την καυσική κριτική του δεν γλίτωσε ούτε η γκάφα για την υποψηφιότητα και βράβευση της ταινίας επιβίωσης "The Martian" ως καλύτερης κωμωδίας.

Έδωσε τον καλύτερό του εαυτό για να κρατήσει το ενδιαφέρον του κοινού, παρουσιάζοντας για τέταρτη φορά τις Χρυσές Σφαίρες. Από το στόχαστρό του δεν ξέφυγαν ο Mel Gibson, η Caitlyn Jenner, ο Ben Affleck και ο Sean Penn. Το καρφί για την απιστία του Ben Affleck ήρθε μέσω του κολλητού του Matt Damon που βραβεύτηκε για την ερμηνεία του στην ταινία επιβίωσης "The Martian". "Είναι το αστέρι της σπαρταριστικής κωμωδίας "The Martian" ανέφερε σχολιάζοντας την υποψηφιότητα έκπληξη και "το μόνο πρόσωπο που ο Ben Affleck δεν υπήρξε άπιστος". Το καυστικό σχόλιο για τον κολλητό του δέχτηκε με ένα νευρικό χαμόγελο ο 45χρονος Matt Damon.

Αυτή ήταν μια μόνο από τις στιγές που έβαλαν φωτιά στις Χρυσές Σφαίρες. Αναφερόμενος στον Mel Gibson δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον αλκοολισμό του, ενώ έμπλεξε και τον Bill Cosby και τις κατηγορίες βιασμού που αντιμετωπίζει. "Θα προτιμούσα να πιω ένα ποτό με τον Mel Gibson στο δωμάτιό του σήμερα το βράδυ του παρά με τον Bill Cosby". Ο 60χρονος ηθοποιός δεν το άφησε να περάσει έτσι και με τη σειρά του απάντησε στον κωμικό. "Λατρεύω να βλέπω τον Ricky κάθε τρία χρόνια γιατί μου θυμίζει να κάνω κολονοσκόπηση".

Στη συνέχεια στράφηκε κατά του Sean Pen για τη μυστική συνάντηση με τον Μεξικανό βαρόνο ναρκωτικών Joaquín Guzmán, γνωστότερο ως El Chapo, πριν από τη σύλληψή του. "Θέλω να κάνω αυτόν τον μονόλογο και να κρυφτώ. Ούτε ο Sean Penn δεν θα με σταματήσει. Καρφί!".

Από την κριτική του δεν γλίτωσε ούτε η Caitlyn Jenner, με τον παρουσιαστή να αναφέρεται στην εμπλοκή της σε θανατηφόρο τροχαίο. "Τι χρονιά είχε. Έγινε πρότυπο για όλες τις τρανσέξουαλ στον κόσμο, δείχνοντας γενναιότητα και καταρρίπτοντας στερεότυπα. Δεν έκανε πολλά για τις γυναίκες οδηγούς. Δεν μπορείς να έχεις τα πάντα ταυτόχρονα". Από την κριτική του δεν ξέφυγε ούτε ο Charlie Sheen που πρόσφατα παραδέχτηκε ότι είναι οροθετικός. "Joy και Trainwreck. Δεν είναι τα ονόματα των αγαπημένων ιερόδουλων του Charlie Sheen, αλλά οι ταινίες που πρωταγωνιστούν οι Jennifer Lawrence και της Amy Schumer", σχολίασε χαρακτηριστικά.

newsit.gr