Η «Ζωούπολη» κάνει το καλύτερο άνοιγμα στην ιστορία της Disney Animation στο αμερικανικό box office

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 07 Μαρτίου 2016 10:32 Η «Ζωούπολη» κάνει το καλύτερο άνοιγμα στην ιστορία της Disney Animation στο αμερικανικό box office
Η πιο πολιτική ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney, η «Ζωούπολη», κέρδισε όλα τα στοιχήματα αυτό το τριήμερο στην Αμερική, με τα ζωικά ένστικτα της κοινωνίας να κατακτούν το box office.
 
Σαν αγέλη συγκεντρώθηκε στα σινεμά το αμερικανικό κοινό το Σαββατοκύριακο για να δει τη «Ζωούπολη» των Μπάιρον Χάουαρντ, Ριτς Μουρ και Τζάρεντ Μπους, την καινούρια ταινία της Disney Animation που σατιρίζει και σχολιάζει τ' ανθρώπινα μέσα από την ιστορία μιας πόλης ζώων, όπου μια μικροσκοπική αστυνομικός τα βάζει με τα μεγάλα συμφέροντα και τις προκαταλήψεις των πολιτών.
 
zootopia 607
 
Το «Zootopia» έφερε 73,7 εκ. δολάρια στο αμερικανικό box office το τριήμερο που μας πέρασε κι έγινε η μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία στην ιστορία των Disney Animation Studios. Το φιλμ κρατά τώρα την 9η θέση στη λίστα με τις εμπορικότερες ταινίες κινουμένων σχεδίων όλων των εποχών. Στο παγκόσμιο box office, καθώς η «Ζωούπολη» έχει αρχίσει να προβάλλεται διεθνώς εδώ και τέσσερις εβδομάδες, έχει κατακτήσει συνολικές εισπράξεις 232,5 εκ. δολαρίων.
 
Στη δεύτερη θέση του αμερικανικού box office άνοιξε το «London Has Fallen» με τον Τζέραρντ Μπάτλερ, με 21,7 εκ. δολάρια, κατά ένα τρίτο περίπου χαμηλότερα από το άνοιγμα της προηγούμενης ταινίας με ήρωα τον σκληροτράχηλο Μάικ Μπάνινγκ, ενώ το «Deadpool», στην τρίτη θέση στην Αμερική αυτό το τριήμερο (στην 4η εβδομάδα προβολής του στις Η.Π.Α.), κατέκτησε ένα διαφορετικό ρεκόρ: ξεπερνώντας τα 300 εκ. δολάρια σε εισπράξεις, έγινε η 3η εμπορικότερη ταινία με το χαρακτηρισμό της ακατάλληλης.
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com