Ο Τζ.K.Σίμονς θα είναι ο Τζέιμς Γκόρντον στο «Justice League»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 08 Μαρτίου 2016 15:47 Ο Τζ.K.Σίμονς θα είναι ο Τζέιμς Γκόρντον στο «Justice League»
To Hollywood Reporter μας ενημερώνει ότι το επερχόμενο «Justice League: Part One», πρόσθεσε ακόμα ένα μέλος στο καστ του: τον καταπληκτικό Τζέι Κέι Σίμονς ως επίτροπο Γκόρντον!
 
Δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο το πόσο μεγάλο ρόλο θα διαδραματίζει στην πλοκή του φιλμ ο συγκεκριμένος χαρακτήρας αλλά με δεδομένο ότι ο Μπάτμαν του Μπεν Αφλεκ θα δραστηριοποιείται στην Γκόθαμ για αρκετά χρόνια, το πιθανότερο είναι οι δυο τους να γνωρίζονται καλά.
 
Ο Σίμονς μέχρι πρότινος ήταν γνωστός για μια άλλη χαρακτηριστική συμμετοχή του σε ταινία βασισμένη σε διάσημο κόμικ, αφού υποδυόταν μαεστρικά (και ξεκαρδιστικά) τον εκδότη της Daily Bugle, Τζόνα Τζέιμσον στην τριλογία ταινιών Σπάιντερμαν του Σαμ Ράιμι.
 
Τον έχουμε δει επίσης στην επιτυχημένη σειρά του HBO, «Oz, Law & Order», καθώς και στο καταπληκτικό «Χωρίς Μέτρο» του Ντάμιεν Σαζέλ, όπου η σπουδαία ερμηνεία του στον ρόλο ενός μαέστρου τζαζ ορχήστρας με «ανορθόδοξες» μεθόδους διδασκαλίας, τιμήθηκε με το Όσκαρ Β' Ανδρικού Ρόλου.
 
Η συμμετοχή του δε, στο «Ένας Άλλος Κόσμος» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη πέρσι, ήταν ένα από τα ωραιότερα στοιχεία της ταινίας.
 
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Σίμονς θα συμμετάσχει σε ένα project βασισμένο στους υπερήρωες της DC Comics. Ο ηθοποιός έχει δανείσει τη φωνή του στις σειρές κινουμένων σχεδίων «Justice League» και «Batman: The Brave and the Bold».
 
Τον ρόλο του επιτρόπου Γκόρντον έχουν υποδυθεί μέχρι στιγμής διάφοροι ηθοποιοί, μεταξύ των οποίων βρίσκεται ο Νιλ Χάμιλτον (στη σειρά του Ανταμ Γουέστ), ο Πατ Χινγκλ στα Μπάτμαν του Τιμ Μπάρτον και του Τζόελ Σούμαχερ και πιο πρόσφατα ο Γκάρι Ολντμαν για τις ανάγκες της τριλογίας του «Σκοτεινού Ιππότη», δια χειρός Κρίστοφερ Νόλαν.
 
Επίσης, στη σειρά του FOX, «Gotham», τον ενσαρκώνει αυτή τη στιγμή ο Μπεν ΜακΚένζι. Μένει να δούμε αν η προσέγγιση του Σίμονς στον χαρακτήρα, θα μας κάνει να ξεχάσουμε όλες τις προηγούμενες εκδοχές του.
 
Θα το διαπιστώσουμε στις 10 Νοεμβρίου του 2017 που αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα του στις αίθουσες, το «Justice League: Part One». Τα γυρίσματα του φιλμ θα ξεκινήσουν τον Απρίλη, σε Λονδίνο και Ισλανδία.
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση