Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Grease: Η Olivia Newton ήταν... νεκρή σε όλη την ταινία;! Τα "κρυμμένα" μηνύματα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 08 Σεπτεμβρίου 2016 14:52 Grease: Η Olivia Newton ήταν... νεκρή σε όλη την ταινία;! Τα "κρυμμένα" μηνύματα

Μια απίστευτη θεωρία των φανς της ταινίας "Grease" ανατρέπει το... χαρούμενο σενάριο του μιούζικαλ!

Σύμφωνα, λοιπόν, με αυτήν τη θεωρία, η Sandy, την οποία υποδύεται η Ολίβια Νιούτον είναι νεκρή σε όλη την ταινία! Στο τραγούδι "Summer nights", ο Τζον Τραβόλτα αναφέρει ότι έσωσε από πνιγμό την Sandy. Οι φανς ισχυρίζονται ότι η πρωταγωνίστρια πνίγηκε τελικά και στο υπόλοιπο της ταινίας ονειρεύεται πώς θα ήταν η ζωή της. Στο τέλος, που πετάει στον ουρανό μέσα σε ένα αυτοκίνητο μαζί με τον Danny (Τζον Τραβόλτα), κάνει το ταξίδι της στον... παράδεισο!

Μια άλλη, ακόμα πιο θλιβερή θεωρία, θέλει νεκρούς και τους δύο πρωταγωνιστές. Ο Ντάνι πνίγεται στην προσπάθεια του να σώσει την Σάντι. Στο υπόλοιπο της ταινίας φαντάζεται πώς θα ήταν η ζωή του αν την είχε γνωρίσει καλύτερα. Το όνομα "Σάντι" το επινόησε ο ίδιος, επειδή γνωρίστηκαν στην παραλία (sandy=αμμώδης) και στην αποφοίτηση την "βλέπει" όπως ακριβώς θα την ήθελε. Στο τέλος φεύγουν μαζί για τον παράδεισο, ενώ οι φίλοι του τραγουδούν "θα είμαστε για πάντα μαζί".

Πηγή: Sun

newsit.gr