Ο «Βασιλιάς Τζόφρι» αποκαλύπτει τι πιστεύει ότι θα γίνει στο τέλος του Game of Thrones

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2016 23:22 Ο «Βασιλιάς Τζόφρι» αποκαλύπτει τι πιστεύει ότι θα γίνει στο τέλος του Game of Thrones

Στο Comic Con της Νέας Υόρκης - Ο εξαιρετικά ταλαντούχος Τζακ Γκλίζον μοιράστηκε την αγαπημένη του θεωρία με τους δημοσιογράφους

Μπορεί το τέλος του Game of Thrones να έχει ανακοινωθεί σε ελάχιστους ανθρώπους, όμως ένας από τους πιο χαρισματικούς πρωταγωνιστές της σειράς (που πλέον μας έχει αφήσει... χρόνους, προς μεγάλη ικανοποίηση των θεατών) πιστεύει ότι γνωρίζει τι θα γίνει στο φινάλε της πετυχημένης σειράς.

Ο λόγος για τον - μισητό σε πολλούς - «Βασιλιά Τζόφρι», δηλαδή τον εξαιρετικά ταλαντούχο ηθοποιό Τζακ Γκλίζον, ο οποίος το περασμένο σαββατοκύριακο μοιράστηκε με τους δημοσιογράφους στο Comic Con της Νέας Υόρκης την αγαπημένη του θεωρία για το τέλος του GoT.

«Αυτό που θα πω δεν είναι spoiler αφού δεν ξέρω τίποτα για το μέλλον της σειράς και για το τι πρόκειται να συμβεί» δήλωσε ο 24χρονος στο MTV News. «Ωστόσο, ένας φαν μου είπε κάποτε μια ενδιαφέρουσα θεωρία, ότι στο τέλος του GoT κάποιος θα δώσει εντολή να λιώσουν τον Σιδερένιο Θρόνο, επειδή περιέχει αρκετό βαλυριανό ατσάλι ώστε να ηττηθούν οι White Walkers. Νομίζω ότι αυτή είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα, η κυριολεκτική "διάλυση" της μοναρχίας για το καλό του λαού».

Αξίζει να σημειωθεί ότι, παρά το όνομά του, ο «Σιδερένιος Θρόνος» είναι στην πραγματικότητα φτιαγμένος από τα σπαθιά των εχθρών του Έγκον Ταργκάριεν, του πρώτου που κυριάρχησε στα Εφτά Βασίλεια, σφυρηλατημένα κάτω από τη φλόγα της ανάσας ενός δράκου.

Επομένως, η πιθανότητα να περιέχει αρκετό βαλυριανό ατσάλι (ένα μέταλλο που πλέον έχει σχεδόν εκλείψει στο Γουέστερος) είναι αρκετά μεγάλη, κάτι που καθιστά τη θεωρία παραπάνω από πιθανή!










 

protothema.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση