Νιώσε τη Δύναμη ξανά στο νέο τρέιλερ του «Rogue One: A Star Wars Story»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2016 15:27 Νιώσε τη Δύναμη ξανά στο νέο τρέιλερ του «Rogue One: A Star Wars Story»
Απ' ότι φαίνεται η Δύναμη δεν εξαντλείται.
 
Η νέα ταινία αφηγείται την τολμηρή προσπάθεια των Επαναστατών να κλέψουν τα σχέδια του...Death Star! Σας θυμίζει κάτι; Απ' ότι φαίνεται οι ιστορίες των «αυτονομημένων» ταινιών Star Wars θα πατούν γερά στη βασική μυθολογία της σειράς.
 
 
Με πρωταγωνίστρια τη Φελίσιτι Τζόουνς (υποψήφια για Όσκαρ Α' γυναικείου ρόλου με τη «Θεωρία των Πάντων»), τον Ντιέγκο Λούνα («Milk»), Φόρεστ Γουίτακερ («Ο Τελευταίος Βασιλιάς της Σκωτίας»), τον Μαντς (έκπληξη!) Μίκελσεν και υπεύθυνο για τη μουσική τον βραβευμένο με Όσκαρ Μάικλ Τζιακίνο, που αντικατέστησε τον ελληνικής καταγωγής Αλεξάντρ Ντεσπλά («Ξενοδοχείο Grand Budapest») λόγω φημολογούμενης αδυναμίας λόγω προγράμματος, το έξτρα «Star Wars» θα μας πάει long time ago πραγματικά!
 
«Τοποθετείται ανάμεσα στα Επεισόδια 3 και 4. Μια περίοδο που δεν υπάρχουν πια Τζεντάι, μιας και έχουν εξολοθρευτεί. Αυτό το γεγονός καθορίζει την ταινία. Πυρήνας της είναι μια ομάδα ατόμων που δεν έχουν ειδικές ικανότητες, αλλά προσπαθούν να φέρουν την ελπίδα και τη δικαιοσύνη στο γαλαξία», δηλώνει ο Έντουαρντς ο οποίος παρουσίασε και ένα μικρό τρέιλερ βασισμένο στην αφήγηση του Άλεκ Γκίνες για την εξολόθρευση των Τζεντάι από την κλασική ταινία και το νέο logo. «Οι ταινίες «Star Wars» ήταν άσπρο-μαύρο: οι καλοί ήταν απίστευτα καλοί και οι κακοί...πάρα πολύ κακοί. Η ταινίας μας θα είναι πολύ γκρι».
 
Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με τη μυθολογία της σειράς, «Rogue» ονομάζουν οι πιλότοι της Επανάστασης τα διαστημόπλοιά τους. Ημερομηνία κυκλοφορίας; 16 Δεκεμβρίου 2016, ένα χρόνο μετά το επεισόδιο 7!
«Οι ανεξάρτητες ταινίες ήταν ιδέα του Τζορτζ (Λούκας)», συμπληρώνει η παραγωγός Κάθλιν Κένεντι. «Ήταν από τα πρώτα πράγματα που συζητήσαμε. Τον ενδιαφέρει πολύ να εξερευνηθούν όλες οι ιστορίες που περιλαμβάνονται σ' αυτό το σύμπαν».
 
Και τα ταμεία επίσης!
 
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση