Game of Thrones: Το ΗΒΟ παρουσίασε νέα πλάνα από τον 7ο κύκλο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2016 14:41 Game of Thrones: Το ΗΒΟ παρουσίασε νέα πλάνα από τον 7ο κύκλο

Ένα νέο τρέιλερ από το HBO έρχεται να αυξήσει τα ερωτήματα για το τι θα ακολουθήσει στον 7ο κύκλο του Game of Thrones, παρουσιάζοντας τους πρωταγωνιστές σε αινιγματικά καρέ (Pics + Vid)

ΠΡΟΣΟΧΗ SPOILERS! ΠΡΟΣΟΧΗ SPOILERS! ΠΡΟΣΟΧΗ SPOILERS! ΠΡΟΣΟΧΗ SPOILERS!

Το HBO, το οποίο γνωρίζει πολύ καλά πως να εξάπτει την περιέργεια και να μας κρατάει σε εγρήγορση για τη συνέχεια της επικής σειράς Game of Thrones, παρουσίασε μερικά πλάνα από τον επερχόμενο 7ο κύκλο, που μας έκαναν να αναρωτιόμαστε.

(Τα πλάνα του Game of Thrones ξεκινούν στο 1:02' δευτερόλεπτα)

Μετά την ανακοίνωση της επίσημης ημερομηνίας για την έναρξη της νέας σεζόν και την προβολή του 1ου επεισοδίου του 7ου κύκλου στις 25 Ιουνίου του 2017, που δεν το λες και κοντά, το HBO παρουσίασε ένα ειδικό video promo για το πρόγραμμά του, μετά το νέο επεισόδιο του Westworld και όπως ήταν αναμενόμενο τα σενάρια άρχισαν να οργιάζουν.

Σ' ένα από τα πλάνα βλέπουμε την Άρια πάνω σ΄ένα άλογο και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να υποθέσουμε ότι συνεχίζει το ταξίδι της με προορισμό το Γουέστερος, όπου θα συναντήσει τον βασιλιά του Βορρά, aka Τζον Σνόου και την πανίσχυρη Σάνσα Σταρκ.

Μιλώντας, για τη Σάνσα το ένα από τα πλάνα που δόθηκαν στην δημοσιότητα τη δείχνει να κοιτάζει κάτι επίμονα, σχεδόν τρομαγμένη.

 

Τέλος, το τελευταίο καρέ επικεντρώνεται στον Τζον Σνόου, ο οποίος φαίνεται να συνομιλεί με κάποιον και να είναι ανήσυχος, μάλλον για τα σχέδιά του να αντιμετωπίσει τον βασιλιά των Άλλων.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση