Η νέα ταινία του Γούντι Άλεν έχει τίτλο: 'Wonder Wheel'

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017 14:13 Η νέα ταινία του Γούντι Άλεν έχει τίτλο: 'Wonder Wheel'

Με πρωταγωνιστές τους Κέιτ Γουίνσλετ και Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, το φιλμ εκτυλίσσεται στο Κόνεϊ Αϊλαντ της δεκαετίας του ’50.

Αν και δεν γνωρίζουμε πολλά περισσότερα για την υπόθεση της νέας ταινίας του Γούντι Άλεν από τότε που δημοσιεύτηκαν οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα, τον περασμένο Σεπτέμβριο, αυτή τη φορά, τουλάχιστον, το 48ο φιλμ του ακούραστου σκηνοθέτη έχει τίτλο και μια πρώτη επίσημη φωτογραφία.

Το «Wonder Wheel» δανείζεται τον τίτλο του από το ομώνυμο ψυχαγωγικό πάρκο που βρίσκεται στο Κόνεϊ Αϊλαντ και του οποίου η βασική ατραξιόν, η περίφημη ιλιγγιώδης ρόδα, άνοιξε πρώτη φορά για το κοινό το 1920.

Η ταινία, ωστόσο, θα εκτυλίσσεται τη δεκαετία του ’50, με πρωταγωνιστές τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ (σε ρόλο ναυαγοσώστη), την Κέιτ Γουίνσλετ, την Τζούνο Τεμπλ και τον Τζιμ Μπελούσι, με το πάρκο να αποτελεί το φόντο της άγνωστης μέχρι τώρα, αλλά υποθέτουμε στο ύφος της ρομαντικής κομεντί, ιστορίας.

Το πιθανότερο είναι ότι η Amazon Studios που βρίσκεται πίσω από την παραγωγή της ταινίας (και ήταν υπεύθυνη και για την πρόσφατη τηλεοπτική απόπειρα του σκηνοθέτη) θα κυκλοφορήσει το φιλμ κάπου μέσα στον καλοκαίρι, μια πάγια τακτική που ακολουθείται τα τελευταία χρόνια για τις ανάλαφρες δημιουργίες του Γούντι Αλεν. Παρ' όλα αυτά, δεν θα μας προκαλούσε έκπληξη αν το «Wonder Wheel» έκανε πρώτα μια βόλτα από το Φεστιβάλ Καννών, πάντα εκτός συναγωνισμού, όπως ακριβώς συνέβη και με το «Café Society».

flix.gr / news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση