Αποχωρεί ο Zack Snyder από το Justice League λόγω προσωπικής τραγωδίας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 23 Μαΐου 2017 18:10 Αποχωρεί ο Zack Snyder από το Justice League λόγω προσωπικής τραγωδίας

Για να το ολοκληρώσει ο Joss Whedon σκηνοθέτης των Avengers...

Σε μια δυσάρεστη εξέλιξη, ανακοινώθηκε πως ο Zack Snyder αποχωρεί από την παραγωγή του Justice League εξαιτίας μιας προσωπικής τραγωδίας που συνέβη στον σκηνοθέτη.

Συγκεκριμένα, όπως μαθαίνουμε από το THR, το Justice League ήταν ήδη σε διαδικασία post-production όταν τον Μάρτιο η κόρη του Zack, Autumn Snyder, αυτοκτόνησε σε ηλικία μόλις 20 ετών. Η τραγωδία που χτύπησε αναπάντεχα την πόρτα του Snyder και έτσι, μην μπορώντας να συνειδητοποιήσει τον θάνατο της κόρης του χρειάστηκε να αποχωρήσει από την ταινία. 

Τις τελευταίες πινελιές στην παραγωγή του "Justice League" θα βάλει ο Joss Whedon (The Avengers) που πρόσφατα πήρε μετεγγραφή από τη Marvel στο DC Extended Universe για να σκηνοθετήσει την ταινία Batgirl. 

Αξίζει να σημειωθεί πως οι ιθύνοντες της Warner Bros. πρότειναν στον Snyder και την γυναίκα του Deborah να καθυστερήσουν την πρεμιέρα της ταινίας, όμως όντας και εκτελεστικοί παραγωγοί όλων των DCEU ταινιών, επέλεξαν να μην το κάνουν. Ήθελε απλά να προσθέσει μερικές σκηνές μετά από την προβολή ενός rough cut της ταινίας και έφερε τον Whedon για να τις γράψει.

Όταν ξεκίνησαν τα γυρίσματα των νέων σκηνών ο Zack αντιλήφθηκε πως δεν μπορούσε να επιστρέψει στα καθήκοντα του. Έτσι, ο Whedon συμφώνησε να γυρίσει τις εν λόγω σκηνές, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του Snyder και να τις ενσωματώσει στο μοντάζ. 

Το JUSTICE LEAGUE θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Νοεμβρίου.

Unboxholics.com

Προσαρμοσμένη αναζήτηση