Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Thor και Hulk μαζί στο νέο τρέιλερ του Thor: Ragnarok!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2017 17:19 Thor και Hulk μαζί στο νέο τρέιλερ του Thor: Ragnarok!

Το Thor: Ragnarok είναι μία από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες της φετινής χρονιάς. Όσοι πιστοί της Marvel προσέλθετε!

Στο Comic-Con, που διεξάγεται αυτές τις μέρες στο Σαν Ντιέγκο, αποκαλύφθηκε το καινούργιο τρέιλερ της ταινίας, «Thor: Ragnarok».

Ο σκηνοθέτης Taika Waititi έχει σαν στόχο να δημιουργήσει μία πιο pop βερσιόν σε σύγκριση με τα προηγούμενα Thor, η οποία θα δίνει μεγαλύτερη έμφαση στα "fun στοιχεία" και στο κλασικό μαρβελικό χιούμορ.

To "Thor: Ragnarok" τον βρίσκει φυλακισμένο στην άλλη πλευρά του σύμπαντος, χωρίς το πανίσχυρο σφυρί του, όπου θα πρέπει να μονομαχήσει εναντίον του πρώην συμμάχου του, Hulk, να συμμαχήσει με τον πρώην εχθρό του, Loki, και να προσπαθήσει να σώσει την Ασγκαρ από την απόλυτη καταστροφή στα χέρια της θεάς του θανάτου, Hela.

Η Κέιτ Μπλάνσετ υποδύεται την θεά Hela με τις άκρως διαβολικές διαθέσεις της. Εκτός από τους Κρις Χέμσγουορθ, Κέιτ Μπλάνσετ, Μαρκ Ράφαλο και Τομ Χίντλστον, πρωταγωνιστούν επίσης οι Ιντρις Ελμπα, Τζεφ Γκόλντμπλαμ, Τέσα Τόμπσον, Καρλ Ερμπαν και Αντονι Χόπκινς.

Για τους φανς της Marvel, η ταινία «Thor: Ragnarok» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 2 Νοεμβρίου του 2017. Δείτε το τρέιλερ:

newsit.gr