Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Spider-Man γίνεται μέλος του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel, επίσημα!!!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου 2015 15:50 Ο Spider-Man γίνεται μέλος του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel, επίσημα!!!

Επιτέλους είναι επίσημο. Ο CEO της Disney, Bob Iger, επιβεβαίωσε μέσω ανακοίνωσης ότι ο Spider-Man ανήκει πλέον στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel καθώς η Disney και η Sony, μετά από πολλούς μήνες, κατέληξαν σε μία συμφωνία που συμφέρει και τις δύο πλευρές.

Σύμφωνα λοιπόν με την ανακοίνωση αλλά και το δελτίο τύπου που ακολούθησε, μία νέα ταινία «Spider-Man», του MCU, αυτή την φορά, θα κάνει πρεμιέρα 28 Ιουλίου 2017 με αποτέλεσμα να αλλάξουν ορισμένες ημερομηνίες της 3ης φάσης του MCU.

Πιο αναλυτικά, το «Thor: Ragnarok», μεταφέρεται στις 3 Νοεμβρίου 2017, το «Black Panther» στις 6 Ιουλίου του, 2018 και το «Captain Marvel» στις 2 Νοεμβρίου 2018. Τέλος το «Inhumans» θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Ιουλίου 2019, μετά δηλαδή των «Avengers: Infinity War Part 1» και Part 2, τα οποία δεν αλλάζουν (4 Μαΐου 2018 και 3 Μαΐου 2019 αντίστοιχα).

Ο CEO της Disney, αν και φανερά ενθουσιασμένος τόνισε στην ανακοίνωση, ότι η Sony έχει ακόμα τα κινηματογραφικά δικαιώματα του χαρακτήρα, ωστόσο αναμένεται ο Joss freaking Whedon να συμμετέχει στην πρώτη ταινία του Spider-Man υπό την ομπρέλα της Marvel!

Εάν και θεωρούμε δύσκολο να δούμε τον νέο Spider-Man (ναι, Garfield fans αλλάζουμε και ηθοποιό) πριν το «Captain America: Civil War», όπου θα έχει κανονικό ρόλο, ελπίζουμε για ένα cameo στo «Age of Ultron» χωρίς βέβαια να μας αποκαλύπτεται ο ηθοποιός.

Τα σχέδια ωστόσο της Sony, αναβάλλονται για την ώρα.

moviemonsters.gr