Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Deadpool 2: Ο Ryan Reynolds γίνεται Bob Ross για το νέο trailer!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2017 20:51 Deadpool 2: Ο Ryan Reynolds γίνεται Bob Ross για το νέο trailer!

Όλοι θυμόμαστε αυτή την εκπομπή ζωγραφικής με τον Bob Ross. Μπορεί να μην θυμόμαστε το όνομά του βέβαια αλλά σίγουρα το πρόσωπό του δεν μπορούμε να το ξεχάσουμε.

Μια cult φυσιογνωμία που συνοδεύει τις τηλεοπτικές αναμνήσεις των παιδικών μας χρόνων και πλέον θα αποτελεί σημείο αναφοράς και της ενήλικης ζωής μας χάρη στον Rayn Reynolds. Ο αγαπημένος ηθοποιός που υποδύεται τον Deadpool “ζωγραφίζει” για τις ανάγκες του τρέιλερ του sequel.

Φυσικά, ο "παλαβιάρης" Rayn κάνει το δικό του promo μέσα από τον λογαριασμό του στο twitter με το "κάφρικο" χιούμορ που ταιριάζει και στον ήρωα που υποδύεται.

H 20th Century Fox έδωσε στην κυκλοφορία το νέο teaser trailer του Deadpool 2 και φυσικά είναι ξεκαρδιστικό! Η παρωδία του διάσημου show ζωγραφικής συνοδεύεται από το πραγματικό teaser trailer της συνέχειας της ταινίας της Marvel που σκηνοθετεί ο David Leitch των John Wick και Atomic Blonde.

 

Στην ταινία πρωταγωνιστούν: Josh Brolin ως Cable, Zazie Beetz ως Domino, Morena Baccarin ως Vanessa, T.J. Miller ως Weasel, Brianna Hildebrand ως Negasonic Teenage Warhead, Leslie Uggams, Stefan Kapicic και Karan Soni.

Το Deadpool 2 αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 1 Ιουνίου του 2018. Έχει δοθεί στη δημοσιότητα και η επίσημη αφίσα της ταινίας:

Θυμήσου όμως και την εκπομπή του Bob Ross που προβλήθηκε σε 275 τηλεοπτικούς σταθμούς σε όλο τον κόσμο.

tlife.gr