Πρώτη επίσημη εικόνα του Jason Momoa ως Aquaman!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 20 Φεβρουαρίου 2015 17:58 Πρώτη επίσημη εικόνα του Jason Momoa ως Aquaman!
Με ανάρτησή του στο Twitter, o Ζακ Σναίντερ αποκάλυψε πως θα μοιάζει ο Τζέισον Μομόα ως Aquaman στο επερχόμενο «Batman v Superman: Dawn of Justice».
 
O Aquaman εμφανίστηκε στο σύμπαν της DC Comics το 1941 και αργότερα κέρδισε τη δημοτικότητα που του άξιζε με σόλο ιστορίες αλλά και ως ιδρυτικό μέλος της Justice League of America. Βασιλιάς των Επτά Θαλασσών, όπως είναι και ο «τίτλος» του, ο Aquaman μεσουράνησε τις δεκαετίες του '50 και του '60, ενώ γνώρισε και μια πιο «σοβαρή» περίοδο στα 90s ως εκθρονισμένος βασιλιάς της Ατλαντίδας, συνεχίζοντας να ζει κάτω από το νερό και να συνομιλεί με τα πλάσματα του βυθού.
 
Για τις ανάγκες της παρουσίας του στο πολυαναμενόμενο «Batman v Superman: Dawn of Justice», αλλά και για τη δική του ταινία που θα ακολουθήσει πριν τον συναντήσουμε ξανά στο «Justice League», ο Αquaman βρήκε τον ιδανικό ενσαρκωτή του στο πρόσωπο και κυρίως στους μύες του Τζέισον Μομόα, καθώς η πρώτη φωτογραφία του in character που αποκάλυψε στο λογαριασμό του στο Twitter ο Ζακ Σνάιντερ δεν αφήνει την παραμικρή αμφιβολία...
 
 
Το «Batman vs. Superman: Dawn of Justice» είναι προγραμματισμένο να βγει στις αίθουσες στις 25 Μαρτίου του 2016.
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση