Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αυτός ήταν ο λόγος που ο Χιθ Λέτζερ αρνήθηκε τον ρόλο του… Spider-Man

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2018 16:10 Αυτός ήταν ο λόγος που ο Χιθ Λέτζερ αρνήθηκε τον ρόλο του… Spider-Man

Πόσο διαφορετικός θα ήταν άραγε ο Άνθρωπος-Αράχνη αν είχε δεχτεί το αριστουργηματικό άγγιγμά του;

Όπως ξέρουμε, τον Spider-Man τον ενσάρκωσε στη μεγάλη οθόνη και μάλιστα ικανοποιητικότατα ο Τόμπι Μαγκουάιρ, μόνο που δεν αυτός η πρώτη επιλογή του στούντιο.

Είμαστε λοιπόν στις αρχές της δεκαετίας του 2000 όταν ο εκλιπών Χιθ απέρριψε τον ρόλο του υπερήρωα, ένα γεγονός που κανείς δεν ήξερε μέχρι σήμερα.

Κι αυτό γιατί το αποκάλυψε μόλις ένας παράγοντας του κλάδου της ψυχαγωγίας, ο Steve Alexander της CAA, λέγοντάς μας πως ο Λέτζερ ήταν το μεγάλο όνειρο του στούντιο να παίξει τον Spidey.

guitghriugh1

Σε συνέντευξή του λοιπόν στο «Entertainment Weekly», ο Alexander είπε: «Η Sony μου ζήτησε να έρθω και να διαβάσω το σενάριο του Spider-Man. Θα γινόταν μια πολύ καλή ταινία. Μόλις όμως είπα "Spider-Man", ο Χιθ είπε: "Δεν είναι για μένα. Δεν θα έπαιρνα το όνειρο κάποιου άλλου"».

Αρνήθηκε λοιπόν να παίξει κάνοντας τόπο για κάποιον άλλο! Έτσι ήταν όμως ο Λέτζερ, όπως μας καταμαρτυρούν όσοι τον γνώριζαν, ένας πραγματικός αλτρουιστής που νοιαζόταν για τους ανθρώπους γύρω του. Και όπως ξέρουμε, ο Μαγκουάιρ θα έπαιζε τελικά τρεις φορές τον Άνθρωπο-Αράχνη και θα γινόταν πλούσιος και διάσημος από τον ρόλο.

guitghriugh3

Ο Λέτζερ είπε τελικά το «ναι» στον Τζόκερ του «The Dark Knight», χαρίζοντάς μας μια από τις καλύτερες ερμηνείες της σύντομης καριέρας του, για την οποία τιμήθηκε εξάλλου μεταθανάτια με Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα…

guitghriugh5

Πηγή: newsbeast.gr