Έχουν περάσει 14 χρόνια από τότε που είδαμε στους κινηματογράφους τους «Απίθανους» της Pixar και στο διάστημα αυτό έχουν αλλάξει πολλά πράγματα στο τοπίο των υπερηρώων.

Εκείνη την εποχή, πριν πάρει μπρος το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, ο Σπάιντερμαν (με τον Τόμπι Μαγκουάιρ) και ο Μπάτμαν (με τον Κρίστιαν Μπέιλ) ήταν οι κυρίαρχοι υπερήρωες στη μεγάλη οθόνη. Σήμερα, περιμένουμε να δούμε στους «Εκδικητές: Ο Πόλεμος της Αιωνιότητας» κάπου ανάμεσα σε 40 και 70 υπερήρωες να εμφανίζονται στην ίδια ταινία!

Πώς θα καταφέρουν, λοιπόν, να ξεχωρίσουν μέσα στο συνωστισμό οι «Απίθανοι 2»; Ακολουθώντας την επιτυχημένη συνταγή της πρώτης ταινίας, σύμφωνα με το... απίθανο τρέιλερ τους. Δίνοντας έμφαση, δηλαδή, στις οικογενειακές σχέσεις και στις συμβάσεις της καθημερινότητας. Και, φυσικά, με πολλή δράση και ξεκαρδιστικές καταταστάσεις..

Στους «Απίθανους 2» θα δούμε την Elastigirl να περνάει στο προσκήνιο και τον Mr. Incredible να μένει σπίτι με τα παιδιά, ενώ θα γνωρίσουμε έναν νέο κακό, τον Screenslaver. Την παράσταση, πάντως, αναμένεται να κλέψουν πάλι η σχεδιάστρια μόδας Edna Mode, ο Frozone (με τη φωνή του Σάμιουελ Τζάκσον) και το μωρό της οικογένειας, ο Jack-Jack που εμφανίζει ένα σωρό διαφορετικές δυνάμεις: π.χ. φταρνίζεται και βγάζει ταυτόχρονα φωτιές, αστραπές και ακτίνες λέιζερ!

Η ταινία θα προβάλλεται στις ελληνικές αίθουσες από τις 14 Ιουνίου.

reader.gr