Δεν θα πιστεύετε πόσα έβγαλαν οι νέοι «Εκδικητές» στις πρώτες 11 μέρες τους στο σινεμά

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 07 Μαΐου 2018 20:36 Δεν θα πιστεύετε πόσα έβγαλαν οι νέοι «Εκδικητές» στις πρώτες 11 μέρες τους στο σινεμά

Αυτό είναι το «σπάω τα ταμεία» στα κυριολεκτικά του!

Οι «Εκδικητές: Ο πόλεμος της αιωνιότητας» κάνει κυριολεκτικά πάρτι στις εισπράξεις και μέσα σε μόλις 11 μέρες έχει βγάλει όσα η «Wonder Woman», το «Batman v Superman: Dawn of Justice», οι «Guardians of the Galaxy», οι «X-Men: Days of Future Past» και το «Justice League» συνολικά!

Όπως μας λέει το CNN, ο Iron Man, ο Captain America και ο Thanos έβγαλαν 1 δισ. δολάρια στις πρώτες 11 ημέρες τους, έχοντας ήδη σπάσει το ρεκόρ για το καλύτερο άνοιγμα ταινίας, βγάζοντας το πρώτο Σαββατοκύριακο 630 εκατ. δολάρια παγκοσμίως, σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία της Disney.

AP_18106509206523

Την πρώτη μάλιστα μέρα τους στις σκοτεινές αίθουσες, οι «Εκδικητές» απέφεραν 106 εκατ. δολάρια, όντας μόλις δεύτερο πίσω από το «Star Wars: The Force Awakens» ως η καλύτερη πρεμιέρα όλων των κινηματογραφικών εποχών!

Ο πρόεδρος της Marvel, Kevin Feige, δεν πίστευε στα μάτια του και αναγκάστηκε να γράψει μια ανοιχτή συγχαρητήρια επιστολή στους σκληροπυρηνικούς φαν. Είναι μόλις το έκτο φιλμ της Marvel που έφερε πίσω 1 δισ. δολάρια, ενώ για την Disney είναι το 17ο...

newsbeast.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση