Nomads: Αυτοί πήραν το εισιτήριο για Μαδαγασκάρη

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2018 22:55 Nomads: Αυτοί πήραν το εισιτήριο για Μαδαγασκάρη

Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενα κείμενα στο Newsit τα στελέχη του σταθμού δυσκολεύτηκαν πολύ να αποφασίσουν σε ποιους θα δώσουν το εισιτήριο για τη Μαδαγασκάρη, καθώς είναι πολλοί και καλοί… μαχητές, μη… celebrities δηλαδή, που τους έχουν κερδίσει και πιστεύουν ότι το ίδιο θετική ανταπόκριση θα τύχουν κι από τους τηλεθεατές. Παρ’ όλα αυτά στους είκοσι διαγωνιζόμενους που θα βρεθούν στο Nomads θα υπάρχουν και κάποια πρόσωπα από το χώρο του θεάματος, του αθλητισμού που είναι πιο… διάσημα από τους άλλους.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου ανάμεσά τους είναι με αλφαβητική σειρά: tο μοντέλο Δήμητρα Αλεξανδράκη, η ηθοποιός Τραϊάνα Ανανία, ο ράπερ Mike, η παρουσιάστρια Αννίτα Ναθαναήλ, η thai fighter Κάτια Τσοβγκάν. Ωστόσο τις επόμενες ώρες αναμένεται να οριστικοποιήσει τη συμμετοχή του και ο Χρήστος Βασιλόπουλος ενώ φαίνεται ότι λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεών του δεν θα είναι τελικά ο Πάνος Βλάχος. Ωστόσο τα στελέχη του ΑΝΤ1 πιέζουν… κι ελπίζουν πως θα αποσπάσουν θετική απάντηση από τον Ιωάννη Μελισσανίδη.

Κι είναι αλήθεια ότι η συμμετοχή του χρυσού ολυμπιονίκη μας στο Nomads θα είναι ευχάριστη έκπληξη. Ωστόσο αξίζει να αναφέρω ότι στη λίστα με τα υπόλοιπα πρόσωπα που πήραν το εισιτήριο για τη Μαδαγασκάρη ξεχωρίζει το επώνυμο Χαριστέας που δεν είναι απλή συνωνυμία με τον Έλληνα πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή, αλλά πρόκειται για τον αδερφό του, τον Δήμο Χαριστέα, αθλητή και fitness trainer.

Τέλος αξίζει να αναφέρω ότι οι παραπάνω αλλά και τριάντα περίπου ακόμα υποψήφιοι πέρασαν από ιδιαίτερα σκληρά αγωνιστικά τεστ αλλά τελικά μόνο είκοσι κατάφεραν να αποκτήσουν το εισιτήριο για το δεύτερο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση