O Hodor και ο Bran δεν θα εμφανιστούν στην καινούρια σεζόν GoT

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Σεπτεμβρίου 2014 14:33 O Hodor και ο Bran δεν θα εμφανιστούν στην καινούρια σεζόν GoT


Και ενώ οι φαν της τηλεοπτικής σειράς Game of Thrones περιμένουν με ανυπομονησία να ανακοινωθεί η ημερομηνία της πρεμιέρας της καινούριας σεζόν, οι συντελεστές της σειράς δίνουν στη δημοσιότητα μια διαφορετική είδηση.


Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο ηθοποιός Kristian Nairn που στη σειρά υποδύεται τον Hodor, αποκάλυψε ότι ούτε ο δικός του χαρακτήρας, αλλά ούτε και ο χαρακτήρας του Bran Stark (που υποδύεται ο Isaac Hempstead – Wright) θα εμφανιστούν στην πέμπτη σεζόν του Game of Thrones.

O Nairn, ο οποίος αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε DJ tour στην Αυστραλία, μίλησε στο Yahoo για τα σχέδια της σειράς. “Ο Hodor και ο Bran δεν θα εμφανιστούν σε αυτή τη σεζόν, και έτσι εμείς έχουμε διάλειμμα για ένα χρόνο, επειδή η ιστορία των χαρακτήρων μας συνεχίζεται αργότερα στα βιβλία,” είπε ο Nairn, προσθέτοντας ότι αυτό το διάλειμμα του έδωσε την ευκαιρία να κάνει πραγματικότητα το Rave of Thrones tour.
O Bran Stark και ο Hodor ήταν από τους κεντρικούς χαρακτήρες της τέταρτης σεζόν, καταφέρνοντας στο τέλος της να περάσουν το Τοίχος και να συναντήσουν τα Παιδιά του Δάσους.O Bran Stark και ο Hodor ήταν από τους κεντρικούς χαρακτήρες της τέταρτης σεζόν, καταφέρνοντας στο τέλος της να περάσουν το Τοίχος και να συναντήσουν τα Παιδιά του Δάσους.

Αλλά μην απογοητεύεστε ακόμη. Το κενό που θα αφήσει η απουσία του Bran και του Hodor έχει ήδη καλυφθεί, καθώς υπάρχουν αρκετοί νέοι χαρακτήρες που θα κάνουν την πρώτη εμφάνισή τους στη νέα σεζόν.

Μεταξύ τους, ο Doran Martell, μεγάλος αδελφός του Oberyn και κυβερνήτης του βασιλείου Dorne, ο γιός του, Trystane Martell, η διψασμένη για εκδίκηση κόρη του Oberyn, Obara Sand, και ο αρχιερέας της Πίστης των Επτά, High Sparrow, που αναμένεται να φέρει νέες αναταραχές στο King's Landing.



pathfinder.gr


Προσαρμοσμένη αναζήτηση