Το Nomads 2 επιστρέφει και μαζί οι «Κροκόδειλοι» και οι «Λεμούριοι»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 03 Οκτωβρίου 2018 14:41 Το Nomads 2 επιστρέφει και μαζί οι «Κροκόδειλοι» και οι «Λεμούριοι»

Οι ομάδες, η live ψηφοφορία και το μεγάλο χρηματικό έπαθλο.

Η αντίστροφη μέτρηση για το «Nomads – Μαδαγασκάρη» έχει ξεκινήσει. Τα δεδομένα στον δεύτερο κύκλο έχουν αλλάξει και φέτος το παιχνίδι περιπέτειας υπόσχεται πολλές εκπλήξεις και ανατροπές. Η πρεμιέρα του ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου και θα προβάλλεται κάθε Πέμπτη έως και Κυριακή, στις 20.45.

Οι ομάδες, φέτος, θα είναι δύο: οι Κροκόδειλοι και οι Λεμούριοι. Και οι δύο θα αποτελούνται από επώνυμους, αθλητές και ανθρώπους της διπλανής πόρτας, ενώ θα μένουν σε δύο εντελώς διαφορετικές περιοχές.

Η πρώτη ονομάζεται «Νησί» και πρόκειται για έναν επίγειο παράδεισο. Στο «Νησί», οι παίκτες θα έχουν όλα όσα χρειάζονται για να επιβιώσουν: φαγητό, κρεβάτια και μπάνιο. Στη δεύτερη περιοχή όλα αυτά θα λείπουν… Αφιλόξενη και δύσκολη, ένας πραγματικός εφιάλτης για αυτούς που θα αναγκαστούν να μείνουν και να επιβιώσουν εκεί.

Οι παίκτες θα κληθούν να αντεπεξέλθουν στα εξής αγωνίσματα: «αγώνισμα της Επικράτειας», «αγώνισμα της Ασυλίας», «αγώνισμα των Αρχηγών» και στη «Μονομαχία». Κάθε Πέμπτη θα διεξάγεται το «αγώνισμα της Επικράτειας». Η ομάδα που θα κερδίζει στο αγώνισμα αυτό θα πηγαίνει στο «Νησί». Η χαμένη ομάδα θα παίρνει το δρόμο για την αφιλόξενη περιοχή.

Κάθε Παρασκευή θα διεξάγεται το «αγώνισμα της Ασυλίας». Τα μέλη της χαμένης ομάδας θα πρέπει να ψηφίσουν τους δύο πρώτους «Μονομάχους», που θα αγωνιστούν στη «Μονομαχία».

Κάθε Σάββατο θα διεξάγεται το «αγώνισμα των Αρχηγών».  Ο αρχηγός κάθε ομάδας που αγωνίζεται έχει ένα ρόλο-«κλειδί». Η απόδοση του θα παίζει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του αγωνίσματος. Ο αρχηγός της ομάδας που θα χάσει θα πρέπει να διαλέξει ποιος θα είναι ο τρίτος «Μονομάχος» που θα αγωνιστεί στη «Μονομαχία». Ο αρχηγός της νικήτριας ομάδας θα κερδίζει ένα έπαθλο για εκείνον και την ομάδα του.

Κυριακή είναι η  «Μονομαχία». Οι δύο χαμένοι θα είναι υποψήφιοι για αποχώρηση.  Η ψηφοφορία των τηλεθεατών θα ξεκινάει όταν - αμέσως μετά τη λήξη της «Μονομαχίας» - ο Σάββας Πούμπουρας δώσει το σύνθημα.  Η ψήφος θα είναι θετική, οπότε ο παίκτης με τις λιγότερες θετικές ψήφους θα είναι εκείνος ο οποίος θα αποχωρεί από το παιγνίδι.

Όταν θα τελειώνει η προβολή της «Μονομαχίας», θα αρχίζει το live.  Ο Σάββας Πούμπουρας με τις δύο ομάδες και τους δύο υποψήφιους προς αποχώρηση θα συζητούν για όλα όσα έχουν συμβεί σε ζωντανή μετάδοση. Παράλληλα, οι τηλεθεατές θα ψηφίζουν τον αγαπημένο τους παίκτη για να παραμείνει στο «Nomads-Μαδαγασκάρη». Η αποχώρηση κάθε παίκτη από το παιχνίδι θα μεταδίδεται ζωντανά.

Πηγή: newsbeast.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση