La Casa De Papel: Μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο teaser για τον τρίτο κύκλο! Τα γυρίσματα ξεκίνησαν – Video

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2018 21:40 La Casa De Papel: Μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο teaser για τον τρίτο κύκλο! Τα γυρίσματα ξεκίνησαν – Video

Η συμμορία επιστρέφει και αυτή τη φορά πρόκειται για κάτι περισσότερο από μια ληστεία! Το La Casa De Papel το οποίο αγαπήθηκε από εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο επιστρέφει το 2019 με νέα επεισόδια και καινούργιες περιπέτειες.

Το Netflix σήμερα 25 Οκτωβρίου 2018 μας χαρίζει μια πρώτη ματιά στο 3ο μέρος της σειράς Η Τέλεια Ληστεία (La Casa De Papel), η οποία θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως μέσα στο 2019.

Στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, με μουσική υπόκρουση το θρυλικό “Bella Ciao”, κάποια οικεία πρόσωπα επανασυνδέονται για την κυκλική πρώτη ανάγνωση του σεναρίου του τρίτου μέρους, ενώ ταυτόχρονα παρουσιάζονται τα νέα μέλη του καστ που έρχονται στη σειρά, όπως ο Hovik Keuchkerian (“Bogota”), η Najwa Nimri (“Alicia”), ο Fernando Cayo (‘Tamayo) και, όπως έχει ήδη αποκαλυφθεί, ο Rodrigo de la Serna (“The Engineer”).

Η Τέλεια Ληστεία (La Casa De Papel) έγινε η πιο επιτυχημένη μη-αγγλόφωνη σειρά όταν οι σεζόν 1 και 2 κυκλοφόρησαν παγκοσμίως στο Netflix το 2018. Η σειρά είναι μια παραγωγή της Vancouver Media. Το Netflix πρόσφατα ανακοίνωσε την υπογραφή συμβολαίου σταθερής συνεργασίας με τον δημιουργό της σειράς Álex Pina.

tlife.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση