Ο ANT1 «προσκυνά» τον ΣΚΑΪ! Nomads με συνταγή Survivor! Ποιοι πάνε… Μαδαγασκάρη

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 01 Νοεμβρίου 2018 13:58 Ο ANT1 «προσκυνά» τον ΣΚΑΪ! Nomads με συνταγή Survivor! Ποιοι πάνε… Μαδαγασκάρη

Κινήσεις και αποφάσεις πανικού ή στρατηγικής; Θα δείξει αλλά το σίγουρο είναι ότι με αυτή την κίνησή του ο ΑΝΤ1 όχι μόνο παραδέχεται τις καλές επιλογές και δουλειά του ΣΚΑΪ αλλά μαζεύει τους προηγούμενους «καρπούς» του μπας και καρποφορήσει το δικό του ριάλιτι.

Έτσι λοιπόν κάποιοι στο κανάλι του Αμαρουσίου αποφάσισαν να… αδειάσουν το Nomads και να το γεμίσουν με Survivor, παίκτες δηλαδή από το ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Στο ριάλιτι του ΑΝΤ1 θα βρεθούν  -με αλφαβητική σειρά- οι:

Κώστας Αναγνωστόπουλος (μισθοφόρος)
Ελισάβετ Δοβλιατίδου
Μαριάννα Καλλέργη
Γιάννης Σπαλιάρας
Ορέστης Φαίδωνας Τσανγκ
Στέλιος Χανταμπάκης

που είχαν λάβει μέρος στον πρώτο κύκλο του Survivor αλλά και οι

Νάσος Παπαργυρόπουλος
Ντάρια Τουρόβνικ

που ήταν στο δεύτερο κύκλο του ριάλιτι.

Μετά λοιπόν από αγωνίσματα που θα γίνουν αυτές τις μέρες θα απομείνουν μόνο δέκα διαγωνιζόμενοι στο Nomads που θα γίνουν μία ομάδα και θα αντιμετωπίσουν τους «Εισβολείς», δηλαδή τους οκτώ παίκτες του Survivor που θα βρεθούν στη Μαδαγασκάρη.

Σίγουρα αυτή η κίνηση του ΑΝΤ1 εκτιμάται ως αποδοχή της υπεροχής του ριάλιτι του ΣΚΑΪ αλλά για κάποιους είναι και στρατηγική αφού με αυτή την τακτική θέλουν να «κάψουν» τον επόμενο κύκλο του Survivor, αλλά και το μεθεπόμενο, αφού ο τέταρτος κύκλος προγραμματιζόταν  από την εταιρεία παραγωγής να έχει διαγωνιζόμενους star των προηγούμενων.

Για αυτό, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες εκτός από το… προσκύνημα του ΑΝΤ1 στον ΣΚΑΪ αποδεχόμενοι ότι εκεί έκαναν καλύτερη δουλειά αξίζει να αναφέρω ότι και η εταιρεία παραγωγής Acun Medya και το κανάλι του Φαλήρου έχουν… εξαγριωθεί από την απόφασή των πρώην παικτών του να βρεθούν απέναντι.

Το ποιοι τελικά θα κερδίσουν από αυτή την αλλαγή στο Nomads θα διαπιστωθεί από τις μετρήσεις τηλεθέασης και αν τελικά το ριάλιτι του ΑΝΤ1 καταφέρει, έστω και με… ξένα υλικά να ανεβάσει τις χαμηλές πτήσεις τηλεθέασής του ή για ακόμα μία φορά το κανάλι του Αμαρουσίου αποδείξει ότι ναι μεν έχουν ιδέες- έστω και… κλεμμένες- αλλά αντιμετωπίζουν δυσκολία στην υλοποίησή τους…!

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση